Дария Симеонова се контузи жестоко при ремонт

506
05 Юли 2020, 13:03


Дария Симеонова се е контузила жестоко при ремонт в дома си.

Младата актриса, прочула се като Наталия от „Откраднат живот”, показа бинтования си пръст, пострадал по време на сглобяване на нови мебели. Двамата с мъжа ѝ очевидно са решили да не плащат за монтаж, а да сглобят всичко сами. Какво и как са правили, не е ясно. Но резултатът е почти смазан среден пръст на актрисата.

Изглежда, раната е била сериозна, защото през бинта се вижда, че е обработвана с йод против възпаления и инфектиране. „Добрите намерения и големите планове понякога завършват така”, а коментарът на актрисата, написан в 21 часа вечерта към снимка на нейната пострадала ръка в Инстаграм, пише Уикенд.

Снимка, пусната три часа по-късно, показва, че монтажът на мебелите все още не е приключен. Явно става въпрос за обзавеждане на спалня, защото звездата коментира около полунощ: „а ние тепърва сглобяваме това, на което евентуално ще спим”.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Стига
преди 11 месеца
0
Тази Дария, Радина, Оная Рая и т.н ... Не ни интересуват, скучни, БРУТАЛНО скучнии.... направо бих прочела статия за никумо неизвестен човек, отколкото за БГ актрисите... не са красиви, нямат талант направо е мъка :)
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Лупи
преди 11 месеца
0
Като се стискат да платят на професионалисти, така ще е!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени