Дъщерята на Алекс Сърчаджиева спечели първи хонорар

27 Юни 2021, 15:09


Дъщерята на Алекс Сърчаджиева вече се радва на първия хонорар, който сама е спечелила.

10-годишната София изглежда ще наследи актьорската професия от майка си и от баща си Иван Ласкин. Тя вече изигра първата си роля в кино филм, а трудът й бе възнаграден с подходящ за възрастта й хонорар.
Както „Уикенд” преди време писа, София участва в лентата „Игра на доверие”, чийто режисьор е мъжът на Луиза Григорова – Мартин Макариев. Преди дни гордата майка на детето съобщи, че снимките вече се приключили. „Днес й беше последния снимачен ден в „Игра да доверие”! И аз толкова много се гордея с нея! Тя е истински войн! Ти, мила моя София, се оказа един много достоен и голям човек, а всъщност си още дете! Някъде там горе баща ти те гледа и се гордее със своята принцеса! Браво, София Ласкин! Браво!”, написа Алекс в своя профил в Инстаграм.

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Грозно
преди 11 месеца
-10
Грозно момиче, дано не се напива като баща си! И да квичи КАТ майка си!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
---
преди 11 месеца
-10
Дайте сега от жалост да предлагате роли на това момиче, а някои с голям талант да стои в ъгъла!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
11
преди 11 месеца
-4
Те хората ще провалят касов филм, ще избягат от финанси и печалба -само ,за да може някой да е доволен, че детето не е талантливо-ами талантливо е ....преглътнете е и не се целете със злоба в малки деца....толкова огромно грозно е
////
преди 11 месеца
-3
Сашка ще направи от детето си втора недолюбвана от колеги и зрители Марта Вачкова.Осребряване славата на Йосиф Сърчаджиев,че само той е талантлив от всички артисти в рода и.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени