Евгени Минчев отсвирил Маргините да върти бизнес с тях (Подробности ТУК)

3977
13 Юли 2016, 14:15


Евгени Минчев е един от малкото хора в държавата, дръзнали да откажат предложение за бизнес с прочутите Маргини, научи HotArena.

Маргините предложили на Евгени да върти сделки от тяхно име в Барселона, твърдят пред „Всеки ден” от кръга на шефовете на легендарната групировка СИК. Не е съвсем ясно точно какво са искали да прави той, но офертата е включвала солидна сума за издръжка всеки месец и възможност да живее в техен луксозен имот, каквито имат няколко в каталунската столица. Освен това са били готови да му дават процент от приходите от всяка сделка. 
Въпреки че предложението било твърде апетитно, Лорда и за миг не се поколебал да го откаже, твърдят запознати.

С какви аргументи е оправдал този отказ, само той си знае. Не му липсва нито такт, нито красноречие, така че със сигурност е успял да го направи любезно и да мине сух между капките.  Самият Евгени никога не се е славел с особен афинитет нито към Барселона, нито към шефове на групировки. Когато става въпрос за бизнес зад граница, той е силен основно в изявите в Лондон.

Вероятно това е била една от основните причини, които е изтъкнал за отказа си. Слуховете обаче твърдят, че това е било само оправдание. Истинската му мотивация била, че не искал да има нищо общо с хора от подземния свят.

Маргините отдавна са известни със склонността си да закрилят определени личност от артистичния свят. Публична тайна е, че техни протежета са Жени Каканджиева, Цеци Красимирова и Ивайла Бакалова.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени