Гърдите на Андреа вече не висят до пъпа

https://hotarena.net/az-jenata/gardite-na-andrea-veche-ne-visiat-do-papa HotArena.net
Гърдите на Андреа вече не висят до пъпа
Андреа най-после демонстрира новия си бюст, който ремонтира в турска клиника преди месец. Тези дни прясно тунингованата изпълнителка разпространи снимки по бански. От горещите кадри се вижда, че вече е с хубави и стегнати гърди, а провисналият й силикон е в историята, писа  „Уикенд”.

Фолкаджийката изкара около седмица в болница в южната ни съседка. Първоначално дори се появиха слухове, че двамата с Кубрат Пулев правят инвитро бебе, защото блондито пусна снимка от болничната стая, но не разкри какво прави там. Едва в последствие Теодора Андреева, както е истинското име на чалга дивата, почти призна, че е сменила старите си импланти в бюста, които се нуждаеха от спешна корекция.

Андреа най-после е взела правилно решение и се е престрашила да легне отново на операционната маса. Предишните цици на блондинката бяха в окаяно състояние и висяха кажи-речи до кръста. Андреа твърди, че се е доверила на един от най-добрите хирурзи, специалист в уголемяването на гърди. В последните години бившата пайнерка често отнасяше критика от феновете си заради визията й, което пък принуждаваше изпълнителката да използва програми за обработка на снимките, преди да ги сподели в мрежата.
„Да си доктор не е само да бъдеш професионалист, но и да си чудесен като човек. Късметлийка съм, че имах възможността да се срещна с д-р Онур и да бъда под неговата грижа. Благодарение на него се чувствам в безопасност\", написа Андреа под кадър от клиниката.

Тя вече се е възстановила напълно след интервенцията и гордо пъчи новия си бюст, който не можем да отречем, че изглежда стегнат и значително по-добре от стария, но стои леко странно и доста нагоре. „Явно Андреа се е презастраховала срещу увисване и до е вдигнала имплантите до шията”, заливат се от смях фенове на фолк изпълнителката.
Прави впечатление, че блондинката е и с нови огромни устни, които й седят ужасно. Отделно бившата-настоящата на Кубрат Пулев не е вталила достатъчно лицето си с фотошоп, защото от близкия кадър се виждат огромните й бузи и си личат излишните й кила. Определено лицето й няма общо с изпитата и „остра” физиономия на сапаревобанската блондинка от „пипнатите” й фото кадри.

7 Коментара

абе,

преди 3 години

Никого не интересува тази жалка женица.

Коментирай

е

преди 3 години

Да, изглеждат много добре, от банския ли, от самите тях ли. Същото не може да се каже за долнището на банския.

Коментирай

???

преди 3 години

Много важно дали висят или не,по важно е,че това момиче няма грам себеуважение и достойнство-чекне се като Долна порно актриса по повод и без такъв,залива ни със снимки и новини ,с които сама лъже себе си.това момиче е жалко и има нужда от професионална помощ.няма нищо лошо в това да си нормален,скромен и възпитан-моля някой да и го каже и да и помогне

Коментирай

ужас..............

преди 3 години

Андреа,да беше събрала още малко долнището,та картинката да е още по-противна и напълно излагаща те.Кой го интересува гърдите ти,живота ти и изобщо съществуването ти.Вземи се в ръце и си създай семейство,тия твоите излагации из нета омръзнаха.........

Коментирай

Ани

преди 3 години

Всеки може да се излага и да става за посмешище както си иска, но хората, които гледат снимките и, обръщат внимание и обсъждат подобни като нея са си виновни. Ако никой не се интересува и не си погубва ценно време от живота да гледа снимки на хиляди комплесирани из нета те ще спрат да се показват. Спасете се от простотията и пошлостта, която ни залива. Щастливите хора не си развяват живота и телесата, те живеят в блаженство.

Коментирай

Ивана

преди 3 години

Преди бяха много надолу сега са твърде на горе..... Мисля, че трябваше първо да роди.... пак ще напълнее и ще отслабне... ще кърми и тн.... пак ще се прецакат.....тогава вече финално трябваше да си ги направи....не сега....защо й беше?! Мисля, че ако Андрея се концентрира върху своя живот и загърби инстаграм, ще е пъти по-щастлива..

Коментирай

абе,

преди 3 години

Ивана,ти мислиш обаче тази не.Напиня се да е анимационен герой и те така.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.