Георги от „Фермата“, който за малко не загина в дуел: Тръгнах сам от болницата!

16 Декември 2021, 10:21


"Прекарах една вечер в болницата и на другия ден напуснах по свое желание." Това заяви пред "България Днес" Георги от "Фермата".

Ресторантьорът напусна принудително шоуто. 41-годишният мъж падна от няколко метра височина по време на дуел. Георги веднага бе откаран в болницата, а прегледите установяват, че не може да продължи участието си във "Фермата".

"След като паднах от мрежата, по която се катерехме, усетих единствено силен удар в главата, но не усетих никаква болка, предполагам, че от адреналина. Станах и продължих играта, без да се замисля. Но на втората обиколка усетих леко замайване, като след приключване на първата игра лекарят, който беше на терен, прецени че е най-добре да отидем до болницата. Не чувствах никакви болки никъде по тялото си освен краткия световъртеж, който след три-четири часа отмина. Вече се чувствам сравнително добре", разкрива Георги.

Бившият фермер обясни, че продукцията поема всички разходи около лечението му.

"Бях наясно с риска, който поемам, участвайки във физическите състезания във формата. Всички участници сме застраховани от продукцията и разходите за лечение, изследвания и престой в болницата ми бяха покрити", обясни още таткото на две деца. Георги научава важен урок в шоуто. Роденият в Севлиево мъж разбира, че трябва да приемаме хората такива, каквито са.

"Никой не може да промени никого - споделя Георги. - Няма как човек, живял близо 30-40 години, да бъде променен за три месеца или за един-два разговора", казва човекът, който помага на всички участници в играта, като им дава ценни съвети по време на дуелите.

Георги стиска палци за Живка и Ваня. Надява се една от двете жени да спечели големия финал в съботa. За последната битка вече се класираха Пламен и Кирил. А към тях ще се присъединят още две жени измежду Мартина, Живка и Ваня. Във "Фермата" Георги създава много приятелства. Ала има и хора, които не иска да вижда повече. "Има и такива, които са сбогом за мен. Няма да ги изброявам поименно, те си знаят", завършва Георги.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени