Ирен Кривошиева се фука с ново чене

842
17 Март 2020, 14:00


Ирен Кривошиева се радва на нови изкуствени зъби, видя HotArena.


Репортер на „Уикенд” засече актрисата да излиза от дентална клинка в центъра на София. 63-годишната Ирен се бе пременила в черни дрехи, дълго черно палто от косъм и черна шапка – досущ като вдовица. Всички, които разпознаха звездата на „Хотел Централ” се запитаха дали все още жали за кончината на Стефан Данаилов или просто зимата се носи в тъмни цветове.


От години е ясно, че Кривошиева трака със скъпа изкуствена протеза и зъбите й могат да конкурират тези на Благо Джизъса. Още преди 10 години Кривошиева инвестира във фасадата си и брои 7000 долара за първокачествени изкуствени зъби, а сега решила, че е време да поднови ченето си. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Трака, трак
Преди 1 година
0
От години...че Кривошиева трака със скъпа изкуствена протеза … A не е изключено... след години, авторът на това "остроумие" също да "трака". Защото, каквото сееш - това и ще пожънеш.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
да
Преди 1 година
0
Тези жалки списвачи по жълтурски сайтове ще тракат само с протези от "Зрънчо" като идолите им, или ще са беззъби уста защото такъв им е манталитета.
ми,
Преди 1 година
0
Похвално все е по-добре с чене отколкото с беззъба уста.А и бившия ритнитопковец никой не може да го надмине с ченето му от "Зрънчо".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени