Жанета Осипова се огледа в пилота Петър от „Фермата”

1328
01 Ноември 2020, 18:00


Плеймейтката Жанета Осипова отново разпали горещи страсти.

Веднага след като се завърна във „Фермата”, палавата блондинка застана между една от романтичните двойки в стопанството - на пилота Петър и стюардесата Ваня. Без да й мигне окото, Осипова започна да се натиска с авиатора. Действията й засегнаха Ваня, която е влюбена до уши в Петър. Самият той прие целувките и прегръдките на Жанета видимо доволен.

Осипова се появи отново във „Фермата” с още три бивши участнички - художничката Антония, талисманът на „Левски“ Дана и адвокатката Милена. Те получиха шанса да се бият една срещу друга, за да останат в шоуто. След първия сблъсък си тръгна Дана, а след втория - Жанета. На прощаване тя отново се метна на врата на Петър, който я изпрати до портата.
Плеймейтката е споделяла, че не е обръзана и все още продължава да търси достоен за нея мъж. Тя твърди, че незнайно защо жените винаги са я мразели. Блондинката предполага, че злословят по неин адрес, защото й завиждат за красотата.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
מלא שנאה
преди 6 месеца
0
Човек може да пипне някоя венерическа болест, само като ви влезе в сайта и види що писания се пишат за тези пачавретини.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тантал
преди 6 месеца
0
Тунингованата,дето лапа мундщука на кабагайда като к..р.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ми,
преди 6 месеца
0
Мис Проститутка 2018 изхвърча за втори път от Фермата. Колкото до натискането,тя го прави на всеки мъж за да клъвне някой будала да я издържа.Въобразява си,че и завиждат,понеже живее в заблуда за себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени