Константин се зарази 2-и път с Ковид-19

08 Ноември 2020, 10:15


Константин е освен музикален, и медицински феномен. Чаровният певец влиза в бройката на заразените с коронавирус у нас за втори път, като подобните случаи в България се броят на пръстите на ръката и дори в световен мащаб са все още едва няколко стотици.

Изпълнителят на „Черна роза” е имал установен контакт със заразен с опасния вирус и се е наложило да се тестват той, съпругата му и двете им деца. Пробите на семейството на Коцето са взети от медицински екип лично в дома му. На бързия тест се показало, че певецът е заразен с коварния вирус. Очаква се да излезе резултатът от PCR-а, за да бъде сигурна диагнозата. Дотогава певецът се е изолирал в къщата си и е преустановил всичките си контакти, научи „Уикенд”.

K
оцето сподели интересно видео, в което благодари на почитателите си, че са толкова активни в социалните мрежи и се похвали, че вече има 200 000 последователи в инстанграм. На клипчето се видя, че в къщата му обикаля дегизирана жена, която извършва някакви проби. Именно тогава са взети бързи тестове на него и семейството му.
Константин беше сред първите българи, изкарали Ковид-19 в началото на годината. Според звездата на фолка първият път се е заразил по време на пътуване до Тайланд точно в пика на пандемията в Азия.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени