Лъснаха имената на белите робини на Емрах Стораро! (СНИМКИ + Подробно инфо)

06 Юни 2022, 13:36


Бандата за трафик на проститутки, в която по твърдение на криминалисти участвал и по-малкият син на чалга легендата Тони Стораро – Емрах, е разконспирирана!

Източник на Alarma.bg осветли главните участници в организираната престъпна група (ОПГ), която прави сериозен кеш с мрежа от проститутки в България и Германия.

Срещу бандата сутеньори и проститутки вече тече разследване в Берлин, където действал бардак, от който Емрах Стораро прибирал процент, смята източникът.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B5%D0%BC%D1%80%D0%B0%D1%85.jpg
Емрах е само на 19, а вече е наясно с бизнеса
 

Схемата била добре маскирана – 19-годишният чалгаджия Емрах редовно получавал покани за участия във въпросния клуб в Берлин, откъдето си получавал процента от „работата” на проститутките под формата на хонорар.

В бордея работела и новата му приятелка Мария С., която се подвизавала с псевдонима Мариа Белла. Емрах се разделил с предишното си гадже Теди Александрова, за да се залюби с леконравна труженичка.

В началото на април плъзна новината, че Белла предлага услуги в сайт за компаньонки, където е описано какви точно „екстри” извършва и срещу каква цена.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B0%D0%BB%D0%B1%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BE.jpg
Алберто Маринов Чакалов - Бриганте бил лидер на ОПГ-тата

За тартор на сутеньорската банда се смята Алберто Маринов Чакалов с прякор Бриганте, който държал бара в Берлин. Бърза справка във фейсбук профила му показва, че редовно рекламира участията на Емрах в германския бордей. Точно там Емрах се запознава и с новата си изгора, която смени в леглото Теди Александрова.

Всъщност, Алберто Бриганте се оказва лидер на две ОПГ-та – едната банда се занимава с изкарване на пари от проституция, а другата - с тяхното изсветляване.

Между другото лъсна и друга новина, че Алберто Маринов Чакалов, който е от родния град на фамилията Стораро – Шумен, е близък приятел и с по-големия син на Тони – Фики Стораро.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B5%D0%BB%D0%B8%D1%8F-%D0%B3%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg 
Елия Генова
 

Към лагера на труженичките в бордея се причислявали разтропаните „пеперудки” Елиа Генова, Никол Пенчева и Ани Христова. Работата по гръб пък се надзиравала от маман Катя Николова Пенчева, която е… майка на Никол.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BA%D0%B0%D1%82%D1%8F-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg
 Маман Катя Пенчева е майка на една от труженичките - Никол
 
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BD%D0%B8%D0%BA%D0%BE%D0%BB-%D0%BF%D0%B5%D0%BD%D1%87%D0%B5%D0%B2%D0%B0.jpg
 Никол Пенчева
 
Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D1%85%D1%80%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0.jpg
 Ани Христова
 

Изкараните с пъшкане в берлинския бордей европачки пък се отчитали пред Красимир Иванов, който го играел и бодигард на развратната бригада.

Картинката не може да има празен alt атрибут; името на файла е %D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%80-%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%B2.jpg
 Бодигардът-касиер на „пеперудките“ - Красимир Иванов
 

ОЧАКВАЙТЕ продължение – коя е втората банда, чиято задача е да изпира парите от проституция с имената на участниците, както и конкретни сделки с коли и имоти
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Fotoshop
преди 9 месеца
0
Това грозно леке да спре да си обработва снимките че не прилича на себе си.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
XAXAXAXAXX
преди 9 месеца
0
Бели робини нахапа това момченце е много грозновати и несимпатично и на снимките обработени с фотошоп и баща му не може да го познае.Грозно разглезено лекенце :) Емрах хаха
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 9 месеца
-1
90% от този етнос се занимават или с кражби или с проституция и сводничество, само едни 10% работят честно и са почтени. Но преобладаващите 90% им дават облика за пред цял свят.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тото
преди 9 месеца
-2
Колко за 1 час ... за бодигарчето? Ще го направя женски гълъб !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
24 часа
преди 9 месеца
-1
Тази гнусна измет трябва да бъде изтребена!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Troll
преди 9 месеца
-1
А ценоразпис някъде има ли?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 9 месеца
0
прекрасна фамилия просто - бащата се разпорежда с живота на всички. Единият син е анаболен мутант, набеден за певец от баща си, който с мъдрите си съвети го направи за смях. Другият син е лекенце, което без фотошоп прилича на разтекъл се сопол с рахитични ръчички и момичешки раменца. Нито един от тях не може да пее. Но за сметка на това всички са нахални, натрапливи и прости чалгари!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Дали
преди 9 месеца
-16
Тази статия на мен ми прилича на писана от Теди Александрова, не знам защо. Не познавам нито нея, нито Емрах Стораро.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени