Лили Иванова плаща 1600 лв парно

20 Януари 2022, 18:00


Рекордни сметки за парно плаща Лили Иванова, узна HotArena.


Фактурите й не падали под 1600 лева, а високата сума се дължала и на поскъпването, и на голямата жилищна площ, която звездата обитава. Певицата обитава огромна мансарда на последния етаж на столичната ул. "Оборище" 33. Общата площ на жилището й е 245 кв. м. като към него има цели 50 кв.м. отопляемо мазе и гараж.


Вярно е, че живее нашироко, но всички в сградата са така. Тук няма малки апартаменти, но най-високите сметки за парно са на Лили, защото е почти непрекъснато затворена в дома си и радиаторите във всички стаи на огромния й апартамент работели нон стоп. Харчовете напоследък хич не й се нравели, но Лили си плащала чинно, защото не искала да влезе отново в черния списък с длъжници на Топлофикация. Преди години стана ясно, че звездата е натрупала дългове от 7 бона, тъй като не е била изряден платец на топлинното дружество. Справка показва обаче, че тя е погасила дълга си. 


Въпреки високите сметки, Лили не иска да сменя парното с климатици, макар да има възможност да монтира последно поколение такива. Тя държала въздухът в помещенията да е с определена влажност, а климатиците го изушавали, което се отразявало на носоглътката. Освен това се притеснявала, че филтрите му са развъдник на бактерии и вируси, пише Ретро. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени