Лили по-скъпа и от Малкович (500 лв. удрят билетите за новото турне на примата)

21 Февруари 2023, 13:14


От 80 до 500 лв. ще струват билетите за новото турне на примата

От 80 до 200 лева ще струват нормалните билети за 15-те концерта в 13 гада в страната от тазгодишното национално турне на Лили Иванова, съобщиха от екипа й. Примата на родната естрада ще могат да гледат и ВИП персони, за които цената на билета отива като за холивудската звезда Джон Малкович, който наскоро бе у нас - от 300 до 500 лева. "И тя е звезда като него, нормално е да е така! Все пак хората, които могат да си я позволят, ще я гледат от първите редове", коментират от екипа на звездата.

Иванова отново тръгва по страната
Иванова отново тръгва по страната

Първото събитие за Лили е на 10 май в Благоевград. За 7 месеца Иванова и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали във Варна - 14 юни и 28 ноември, Велико Търново - 16 юни, Плевен - 20 юни, Бургас - 7 август, Созопол - 9 август, Пловдив - 12 август, Стара Загора - 17 август, Добрич - 4 септември, Враца - 18 септември, Хасково - 20 септември, Русе - 20 ноември.

 

На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК. На сцената с Лили Иванова ще бъдат музикантите от LI Orchestra. Това са Ангел Дюлгеров - китари, цигулка, Огнян Енев - пиано, тромпет, саксофон, Иван Йорданов-Чери - китари, Христо Михалков - бас китара, Орлин Цветанов - цигулка, Росен Ватев - ударни, перкусии, и вокалното трио LaTiDa - беквокали.

Малкович за три дни напълни Народния въпреки скъпите билети
Малкович за три дни напълни Народния въпреки скъпите билети

Под секрет се знае, че в момента Лили продължава да записва нови парчета, както и стари нейни, но с нови аранжименти. "Публиката отново ще бъде изненадана, както всеки път на моите концерти", казва певицата. Иванова продължава и да работи върху физическата си форма. Тя не спира да прави гимнастика, диетата й е желязна, а на издръжливостта й могат да завидят и 20-годишните.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смях
преди месец
-14
И ако мумията пукне кой ще връща парите от билетите :))
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Bibi
преди месец
-4
Аз пък мисля,че таланта на Лили Иванова е адекватен за билет от такава цена.Би могла да направи един празничен концерт за Коледа или Възкресение на по-ниски цени с благотворителна цел.Но големите звезди в цял свят.си ценят труда, тук трябва да е подобно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Светла
преди месец
-15
Наглостта й е безкрайна...На фона на всеобщата бедност и мизерия да пусне билетиге по 400-500 лв. , е свръхнаглост и безочие!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Pia
преди месец
-6
Вечната Лили не продава домати а представя високостойностно изкуство. Това не е наглост, а още по малко безочие, висока е цената на таланта който тя е усъвършенствала през годините с много труд,дисциплина и любов към ценителите. Но най-вече тя дарява хората с мигове щастие, което е безценно. От как свят светува творци като нея са почитани и скъпо платени. Който я обича и има възможност, ще отиде на концерт, който няма ще я слуша в youtube. Тя не пуска билети, и не се занимава с бедността. Тя кара хората да мечтаят!
ами,
преди месец
-4
Светла никой насила не ви кара да посещавате концертите и.Лили Иванова е единствената ни звезда.Никой през годините у нас не можа да я достигне.


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени