Лиляна Боянова се радва на бебе

14 Ноември 2019, 16:10


Лиляна Боянова е на седмото небе от появата на нов наследник, видя HotArena.


Преди дни красивата новинарка гушна момченце, което е неин племенник. ТВ водещата греела от щастие и у нея веднага се събудил майчински инстинкт, който все по-често я карал да мисли за втора бременност. Лиляна вече има 7-годишен син, с чийто баща не са в добри отношения. За детето си Боянова се грижи съвсем сама, макар татко му да е известен бизнесмен, чиято самоличност хубавицата упорито пази в тайна.


Мистериозният господин се изпарил от живота й малко след появата на наследника им, а Лиляна се затворила в себе си и дълго време не допускала мъже в живота си. Повече от година обаче сърцето й е подвластно на анализатора Аркади Шарков, с когото вече живеят заедно и мислят за брак и дете. 


Аркади е роден през 1989, завършил е социология в УНСС, а след това и магистратура по публични политики в Маастрихт. Макар връзката им да е публична тайна, двамата не я коментират и не пускат общи снимки в социалните мрежи. 


Ясно е обаче, че водещата, която скоро ще навърпи 35, е готова да роди отново. Притеснява я само как би реагирал синът й. Друга причина да отлага майчинството, е работата й. Неотдавна шефовете й оцениха работата й и тя се сдоби със собствена рубрика. Освен това новинарката има резерви и по отношение на мъжете, от които си е патила неведнъж. 


Преди Аркади тя имаше връзка с колега, който сега работи в Нова ТВ, пише Ретро


Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Шарко
преди 3 години
0
Сега, интересното е - тази сама ли си пуска клюките или гаджето й нещо си вдига акциите. Хем анонимник, хем изведнъж се знае къде какво е завършил... Много евтин пиар
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Олеле
преди 3 години
0
Ако той е 89, а тя е на 35... майтап голям! Гледах му сега снимки - или е богат, или тя го е закъсала много.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени