Любен Дилов-син: Татко ме спаси от съд, след като ме хванаха на калъп в апартамента на Левчев

6202
24 Юли 2021, 11:12


„Баща ми ме спаси, когато ме хванаха да правя секс в апартамента на Лечев", това разказва Любен Дилов-син, който с най-добри чувства си спомня преживяванията с баща си, писателят-фантаст Любо Дилов.

Дилов-син разказва, че баща му никога не се е застъпил за него, дори не го е спасил от казармата, където негов първи братовчед е бил страшилище и е можело да звънне един телефон и да му спести мъките в поделението.

Силният момент когато бащата все пак се застъпва за сина си е, след като Съюза на писателите съдят Дилов-син за секс, който правил с момиче, писа България Днес.

„Осъди ме другарски съд, година преди да вляза в казармата, защото правих секс с момиче в апартамента на Любомир Левчев, прочутият поет, тогава председател на Съюза. И ни хванаха на калъп, залепени от страст. Някой ни наклеветил, че сме там. И се събраха всички скучаещи през лятото писатели за другарски съд и ме осъдиха две години да не ходя в станцията на писателите. И когато баща ми разбра побесня, вдигна телефона Левчев  и му каза: "Ти ли бе, курв*р, ти ли ще съдиш сина ми“.

Пикантно е, знам, но все пак ставаше въпрос за хотелски апартамент в почивна станция, който ние като деца отрасли на улицата, отваряхме само с поглед“, смее  с  днешна дата депутатът.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
??
преди 2 месеца
-1
Бай Любене,не знам кога си я разказвал таз' случка,но сега да се "палиш" с историйката си е "тъпословие" от вси страни. Мазен ,погален по главата и си се мотал сред комунистически велможи.Каква младост,а ??? Сигурно баща ти е бил талант,но ти си хитър,лицемерен,похотлив,"върти опашка" и политическа пеперуда. Жалко,че като остаряваш не помъдряваш,а ставаш смешен и глупав .
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
И поради що медийната и политическа цветарка Дилов-син споделя тази никого не интересуваща го историйка.Харесвах го преди много години заради бързата му и остроумна мисъл,но започна да старее смешно и жалко-палячовски. "Достоен"последовател на недоразумението Митьо Пищова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
То не че нещо …
преди 2 месеца
0
Ама нищо не се е променило толкоз години по късно….с тая разлика че е дърт похотливец , мазно нафталинен, дървено философски фъфлещ до полуразгонени , силиконови женски маймуняци! Жалко, смешно и най вече тъжно……няма ли кой да му каже колко простее ?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени