Лорд Евгени Минчев: Есил напомня за Мишел от Съпротивата, Галена готова за Байконур и още + СНИМКИ

27 Август 2022, 17:02


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Дани Леван потръпва в черно и бяло

Облян в светлината на собственото си очарование, Дани Леван показва днес една необичайна страст. Тя е неговата интерпретация на черно- бялото, опитвана , бъркана и възстановявана през столетията. Ако мога да сравня това очарование с нещо то ще е само с Шанел. Леван така галантно се вписва в тази концепция, че напълно заслужава мястото си тук. В отлична подредба са сакото, папинйонката и прическата. Те подават сигнал за теноровото изпълнение на пръстените и създават един епичен естетически хор с височини и внушения от най-висш характер. Като се добави красотата на Леван, може да се каже че е готов за световната сцена, която отдавна заслужава.

Есил напомня за Мишел от Съпротивата?

Цели седем пазарски мрежи могат да се получат от шифона и дантелите на Есил Дюран. И щеше да е по-добре да са превърнати в чанти, отколкото в нещо за носене, защото то е потискащо и неприложимо, освен в коша на някой шивашки цех. Гарантирам, че Есил е била принудена да носи това, или за да не обиди някого, или от немай къде. Това отпред ако не е радиостанция, какво друго може да е? Гаджето казва, че сигурно е чанта но аз настоявам, че е радиостанция а Есил играе Мишел от съпротивата. Пълна съпротива имам и към шапката на певицата, както и към тази изкуствено постигната изненаданост в изражението. Ако пък пред нея има огледало, обяснявам си напълно защо е изненадана. Гаджето пита какъв фотошоп ползва тази леличка, но аз не бих и задал точно така този въпрос.

Рангелова облечена в астро роман...

Море, море на любовта, пее този странно скроен сукман точно в лицето ми. Нели Рангелова позира с необяснима плам във фоайе, в което дори не бих искал да премина без маска за лице. Учудвам се- краката бинтовани ли са или това са обувки, които само изглеждат като бинтове... Понеже съм без очила а гаджето чете нещо за Тита, не виждам това по средата кожен колан ли е или част от пъпната обиколка на певицата. Гаджето идва и казва, че това са очила, чул недочул. Та, очилата също могат да направят една обиколка по магазините и да се върнат при Нели по- съвременни и подходящи за стила и. Стойката ала Поли Паскова пък не подхожда на жанра в който Рангелова пее. Все пак е носител на Златен Орфей, не на Златната ръкойка. Гаджето пита десена на облеченото дали е копие от книга за астрология и може ли да помолим Нели да се обърне и да прочетем за зодия Скорпион, какъвто той е.

Райна да се връща в първи клас по мода

Явно съм проспал модния триумф на тъмно зеленото, но след като Райна го промъква така мащабно, да взема да се съглася. Или пък да не се... На първо място- от всяко зелено свирка не става, нито от всяка елхичка – Нова година. Виждам нелепите разминавания при детайлите, вероятно заради не съвсем доброто ушиване и се питам от коя кухня е произлязло това непроизведение на не-изкуството. Коланът е вирнал гордо логото си а шапката /без едно перце дори/, плува като бременен гларус в небето. Очилата са слабото място на повечето знаменитости. Когато са като предно стъкло на Москвич, не зная кое е звездното, всъщност.

Галена готова за Байконур. И за бай-бай също

Галена пестеливо е „паркирала“ в синята зона на своите модни експерименти. Понякога улучваща точните параметри и тенденции, тя сякаш идва да каже, че не и пука какво мислят за естетическите и приумици. Запитвам се дали космическа мисия не изпробва върху нея олекотени модели за кандидати за космоса... Или от остатъците пък не са предвидени носни кърпички за онези, които се прощават на Байконур с нея... Дънковите материи не винаги са подходящи за фини мадами, каквато е Галена- добър приятел и човек. Те могат да създадат грешни представи, да объркат понятията и тогава ако някой стилист те тачи, никога не би те пуснал да се покажеш така. Галена дори няма зодиакална прилика с Доли Партън за да търси подобна визия, нито носи руса перука, което е много добре.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени