Лорд Евгени Минчев отсече: Ботуши на дизел движат Емилия, Алгафари - същинска Чакърдъкова... и още + СНИМКИ

03 Юли 2021, 13:59


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

КерВанът си върви, КерАна- не съвсем...


Кервана си върви а Керана изпълва сцената с необичайна комбинация на кожа и коприна. Ще сравня тази комбинация с червен хайвер, съчетан със салата Снежанка и уверявам ви, това никак не би било вкусно. Горната, кожена част от този ансамбъл, направо ме изненадва до степен, че бих издал заповед за моменталното му конфискуване от компетентните органи. В същото време насърчавам Керана да експериментира, но при спазване съответните естетически закони.

Алгафари- същинска Чакърдъкова...

Много е трудно да се критикува психоаналитик, който с лекота може да потърси корените на моята критика в детските ми години. Дано милата Мадлен Алгафари не свърже думите ми за нейното облекло, с това, че майка ми не ми е позволявала да заглеждам момичета в предучилищна възраст. Но все пак, ето какво мисля аз. Мисля това, че почитаемата дама много ми прилича на Николина Чакардъкова по стойка, настроение и облекло. Последното, в което съм си представял лъчезарната Алгафари е черното, но тук то изобилства и изглежда отразява някаква емоция . Въпреки очевидните знаци за радост- вдигнати ръце, усмивка и усещане за вселенски обятия, има нещо, което ме спира да харесам тази визия. Не мога да боравя професионално с психоаналитичните термини, но Мадлен упорито ме води към размисли /без страсти/ за произхода на този избор. Но ще премълча мненията и съмненията си, като ще я посъветвам да се върне към по-пъстрите си решения, някои от които също не изглеждаха добре, но поне не ми ставаше черно пред очите.

Бих свалил шапка на Виктория, ако си я донесе...

Очарование в стил Пипи Дългото Чорапче излъчва тук певицата Виктория. След появята и на Евровизия, сигурно тя не търси повече бляскавото и впечатляващото, затова днес я намирам в пълно спокойствие на духа и текстила. Ризката не бих препоръчал дори за разходка в планината а ако пък случайно госпожицата седне на пикник на една полянка, могат да я накацат пчели, врабци и всякаква полска твар. Герданчето- първокласник но не първа класа, сиротно преживя в деколтето а усещането, което имам е , че то задушава певицата . До известна степен това е отразено в плахите очички, които казват- някой да махне това колие от мен, моля. Прическата е точно по вкуса ми, затова предлагам следващият път да бъде съчетана с шифонена рокля цвят изумруд. Великолепието на страничните къдрици може да бъде подсилено и с подходящата шапка.

Ботуши на дизел движат Емилия? Или са на газ?

Гледам и не вярвам на ушите си, както дуднеше покойният Вучков, пред тази импозантна модна гледка. Под цялата ламарина и текстил седи необезспокоявана певицата Емилия, на която сигурно са насочили пистолет, за да облече това. Черната тениска на горния етаж, никак не пасва на металните ботуши, достигнали такава прецизност на безумието, че могат да бъдат дадени за претопяване. Изключително дразнещо за мен е малкото разстояние между ботушите и блузката, което ако не беше в цвета на плътта, щеше да е много по-приемливо. На мястото на певицата бих поставил червен чорапогащник или чисто и просто да продължа тениската с парче дантела. На косите сякаш не е отдадена огромна чест и роля в този кадър, види се- ботушите са героите тук. Чудя се само те на какво гориво вървят- дизел, газ или нафта...

Кралици от различни кралства  водят класацията

С оригинален стил,  рокля на златисти цветя и тиара, бизнесдамата Юлия Забунова /Кралство Хармония/, облагородява светското пространство. Облеклото е напълно подходящо за следобеден коктейл, създава настроение и привлича внимание. Забунова е прилежна във всички свои появи, създава собствен стил, който вече започва да трупа почитатели. До нея- кралицата на козметиката Лина Маймарова, носи други модни послания. Макар облечена в черно, това бижу се възползва от възможността да блесне именно върху тихата елегантност на черното. Разкошният букет разнообразява амбианса а прическата вълнуващо разказва приказки за принцеси и вълшебства.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени