Лорд Евгени Минчев отсече: Вергов чифтосва чорапи ала Шагал, Гери Никол - далеч от моден акт 16, Рангелова да лекува модни вируси и още + СНИМКИ

1713
04 Април 2020, 15:00


Предлагаме ви новите коментари на лорд Евгени Минчев за в. „Телеграф“ в седмичната му рубрика „ТелеГАФ“.

Буреносни облаци задушават Кидман

Медицината навлиза и в полите на звездите. Очевидното не може да бъде отречено при Никол Кидман, чиято бяла долна част е почти санитарна на вид. Макар тюлените полета да приютяват много съблазън, то обемът им се натрапва така нелепо, че предпочитам от тези облаци да беше направен сценичен декор а не дреха. Има нещо в дължината на бялата част. Тя свършва точно като нехаен любовник- някъде под глезените, но не точно където трябва. Има нещо непохватно в тази кройка, нещо забързано, порочно , като прибирани след буря кройки, пръснати по плажа. Кидман е преценила, че подобна на потник горна част може да и донесе някаква естетическа компенсация, но аз не мисля така. Стойката на балерина получаваща награда за цялостно творчество хич не предизвиква аплодисменти в мен а прическата можеше да бъде приложена на малко по-тържествена визия. Никол Кидман носи обувки, чиято роля в облеченото е същата като потника. Почти илюзорна.

Вергов чифтосва чорапи ала Шагал

Ето до какво води скуката от вирус-изолацията. Сигурно за да се пребори с нея, Юлиян Вергов създава ново чифтосване на чорапната си наличност,  което може да му донесе награда Златното чорапче. Очевидно обичаният актьор е прихвана вирус Пипи дългото чорапче, симптомите на който са леко посиняване на единия чорап и обриви в резеда и коралово на другия. Подобна симптоматика се наблюдава при засегнатите от червен вятър, но може да се каже, че при Вергов „вятърът” е по-скоро синкав и върви вертикално, чак до кръста. Защото синият панталон е така син, че не искам да мисля колко пакетчета синка са потрошени за това му състояние. В тон с чорапчетата е и часовника на господина. Той имитира четка на Шагал, толкова безупречно натрапчив е в цялата мила модна картинка. Ще се разсърди ли Вергов, ако го опипам с очи малко по-нагоре, където тениската май е послужила за обърсване четките на Пикасо. Очилата са яки, наистина яки, чак достойни за герой като патето Яки. Казах!

Ротарова налага черното

Пълна с енергия, носеща жизнеността на родените под зодия Везни, интериорният дизайнер Лазарина Ротарова впечатлява днес в черно. Ще кажете- какво е толкова впечатляващо в едноцветна вечерна рокля… Впечатляващата е грацията и стилното натрупване наречено във френската висша мода тон върху тон. Привлекателна е и бродерията, прокрадваща се точно на място. Прическата и гримът одухотворяват талантливата лейди ,без да се опитват да имат гръмка индивидуалност в това добре подредено цяло. Красивата госпожица в близост, отразява младежките и модни намерения. Тук с вещина са съчетани черно и бяло, моделът Габриела Топалова ни води за ръка в чудния свят на Бари Уайт, където гъгнещата наивност и дълбочини ни оставят без дъх.

Рангелова да лекува модни вируси

Още един случай на Moda virus регистрирам при днешната ми модна визитация. Вместо маска, Нели Рангелова се предпазва с цял автомобил, освен това явно разчита на десетките безопасни игли, може би против уроки. Виждам цветови пердах, истинска разправия между бяло, черно и червено, които обикновено си подхождат, ако са част от кухненски сервиз. Шапката като врата на  хладилник е концентрирала порция закачливи значки, гербове, суматоха от цветове и форми, които пристягат дъха ми. И още безопасни игли. Става опасно! Рангелова е направила огромен разкрач, от модата, която аз мисля че и подхожда до тези тинтири минтири по нея, които не би носила и Мадона на юбилейния си концерт. Къде е тази Нели, която бълваше сексапил с нежни вечерни рокли, с буйни красиви коси, от които се изливаше рогът на съблазънта. Така ли правят Девите- не знаеш  какво да очакваш от тях. За диагнозата Moda virus, предписвам три пъти на ден среща с огледало, посещение на модните блогове, и никакво посещение на кварталните блоКове, откъде навярно е тръгнала заразата.

Гери Никол- далеч от моден акт 16

Гери Никол, ти долу горе виждаш ли добре? По комбенизон на улицата, това дори на Елтън Джон не го позволяваха като дете. Моля те! Кой е наказал горкото парченце плат с тези къдри от черна дантела…Защо тези къдри седят като рязани с трион, като дърпани от стадо молци, на които е дадена задача да изядат двойна порция текстил…Очилата къртят в преносния и директен смисъл на думата. Къртят като очила на заварчик или изпълняващ друга опасна за очите строителна дейност. Това обеци ли са аланкоолу или арматура, повикана да закрепи модния имидж на госпожицата? Гери, махни ги тези стилисти. Намали им заплатата. Глоби ги дори. Освен ако стилистът не си самата ти, то аз ще ти дам пробен срок, равен на всеобщата карантина за да се подобриш външно. Гривни и други дрънкулки дописват болничния картон на певицата, по чиято визия има още много довършителни работи преди да се издаде акт 16.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Клюкарката
Преди 1 година
0
Пука му на Вергов… за мнението на "лорда"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени