Луна: Слави ми се обади да ме вербува, неговата партия е сатанинска!

15 Юни 2022, 12:22


„Дори и малките деца знаят за действията на Слави Трифонов. Обади ми се по телефона, по време на президентската кампания. Отказах му на всички предложения, казах му какво мисля за него и неговата сатанинска партия и му затворих."

Това разкрива пред „България Днес“ певицата Луна, която покрай излизането на ИТН от правителствената коалиция и разделението на депутати на Трифонов разказва истории от кухнята на мръсната политика.

"При мен Слави яма как да пробие. С него съм имала един разговор и беше точно по време на президентската  кампания, искаше да ме покани на интервю, което евентуално щеше да бъде на запис да го монтират. Целта е хората да се подиграват и да се присмиват. Изумих се когато ми се обади. Казах му: След като подкрепяш Румен Радев и знаеш мнението ми изобщо за него, как си позволяваш да ми се обаждаш?“

Певицата е категорична, че Слави и хората му просто не трябва да ги има, а до един да се махнат не само от управлението, но и извън страната.

„В продължение на години се подиграват и гаврят с артисти. С личности като Лили Иванова. Унижават хората и така печелят на наш гръб. За тях егоизмът и егото са толкова силно изразени, че всяка една дума тяхна е свързана с „на мен ми харесва“, или „на мен не ми харесва“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди седмица
0
Тази кога най-после ще ракрие,че е пожизнен президент на Карлуково и да командори и изявява там.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени