Мая Манолова гъста с родата на Георги Илиев

24 Ноември 2017, 15:00


Мая Манолова поддържала изключително топли отношения с цялото семейство на разстреляния през 2005 г. бос на ВИС 2 Георги Илиев. Омбудсманът от дълго време обичала да си пие кафето с майка му и сестра му на сладка раздумка, когато се прибирала в родния Кюстендил, научи HotArena.

Всеизвестното е, че роднините на мафиота, както и самият той, също са родом от Града на черешите, където е коренът и на Манолова. Местните казват, че навремето познавала лично митичните братя Илиеви, като често им вършела услуги, когато била действащ адвокат. В замяна на това получавала щедри подаръци и протекции, макар след години да бе обвинена от Яне Янев, че е лансирана от други две мафиотски фигури – Братя Галеви.

След убийствата на Васил и Георги бившата депутатка от БСП запазила топлото приятелство най-вече със сестра им Мариана. Тя била кажи-речи връстничка на нейната щерка Ралица, а навремето двете движели в обща компания. Преди да стане майка, наследничката на Мая се славеше с купонджийски нрав, какъвто имала и сестрата на братя Илиеви. Сега обаче нещото, което ги свързвало, били децата им, пише "Ретро".

В момента щерката на Манолова, зет й Мартин и новороденото й внуче Максим живеели в Кюстендил. Завръщайки се от обучението си в чужбина и средата в София към родния край, Ралица осъзнала, че нито един от старите й приятели не е останал в Кюстендилско. Така подновила отношенията си с Мариана Илиева, с която често можели да бъдат видени да разхождат децата си заедно и да пият кафе в центъра на града. Синът на Мариана е по-голям от бебето Макс и е кръстен на покойния си вуйчо Георги, чиято кожа буквално е одрал. Освен това вече тръгнал смело по неговите стъпки, занимавайки се активно със спорт и бойни изкуства.

Гледайки го, дъщерята на Манолова също мечтаела нейното момче скоро да направи поне първите си крачки. Баба Мая пък не била на себе си от яд, че най-вероятно щяла да пропусне важния момент, защото не й оставало много време да ги посещава в Кюстендил. След като младото семейство изкарало само няколко месеца с пеленачето в дома на Мая, преди да се изнесат и да заживеят в апартамента на първия й мъж, омбудсманът все още изживявала тежко избора на щерка си.
 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени