Майката на Рачков беснее срещу гаджето му: Мите, Мите, тази шарфантия ще те разори!

10507
06 Септември 2020, 14:00


Новата интимна половинка на комика Димитър Рачков се оказа още по-голяма хиена от бившата му изгора Мария Игнатова. 21-годишната силиконка Анита Димитрова е на път да го разори. Блондинката струвала около 20 000 лв. месечно на 47-годишния актьор, научи „Уикенд” от негови колеги.

Влюбеният като ученик Рачков я отрупвал с всевъзможни скъпи подаръци, а най-новата й придобивка била „Мини Купър”, оборудван с всякакви екстри. За миниатюрното возило, с което секс бомбата ходела на лекции в УНСС, на тренировки по фитнес и бокс, комикът се изръсил с около 80 000 лв. Анита се фукала, че била от заможно семейство и била свикнала на доста висок стандарт на живот, който Рачков й осигурявал. Всъщност, тя не е от заможно семейство, просто е успявала да си набавя пари в последните години от различни свои дейности – няма смисъл да ги конкретизираме.

Майката на Рачков – Станка, била в тотален потрес от избора на сина си. „Мите, ами то Мимето си беше по-добре от тази. Не се ли се усещаш, че само те използва?”, кахъряла се родителката му. Тя меко казано не одобрявала корекциите, които имала Анита – набъбнал силиконов бюст и филъри в устните. Баба Станка смятала, че половинката на Митко изглежда доста вулгарно и изобщо не била подходяща партия за него. „Не виждаш ли, че всички ти се смеят! Тази шарфантия ще те разори”, ядосвала се майката на звездата.

Година и половина след раздялата си с Мария, Рачков вече навсякъде представя знойната блондинка от Хасково като своя официална половинка. Той се притеснявал от предизвикателната й визия и татуировки, както и от огромната разлика във възрастта им, но наивно вярвал, че искрено го обича. На всичкото отгоре майката на Анита била по-млада от самия него. Първоначално тя също не била очарована от избора на дъщеря си, тъй като Рачков бил с 26 години по-възрастен от нейната щерка и можел да й бъде татко. Анита обаче успяла да му вземе акъла и вече живеели под един покрив.

Хасковлийката била доста разстроена от подмятанията на недоброжелатели, че търси изгода от връзката си с Рачков, който не жали средства за нея. „Подобни приказки много ме огорчават. Обичам Митко искрено от първия момент. Не съм с него за пари. Аз не съм такова момиче, въпреки че за плеймейките се говорят какви ли не работи. Едни от най-богатите мъже в България са искали да са с мен, така че ако целта ми е била да съм с милионер, досега да съм я постигнала”, брани се Анита.
И докато Рачков сияе до новата си и доста млада половинка, Мария грее до Ивайло Нойзи-Цветков, нашумял през 90-те години на миналия век като главен редактор на култовото списание „Егоист", а в по-ново време – като един от стратезите на „Демократична България”. От средата на септември тя ще е и новата водеща на предаването „Папараци” на мястото на Венета Райкова. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
TовА са отношения—гостоприемнник и паразит
преди 4 месеца
-1
И те така, докато ПАРАЗИТЪт не се прехврърли на друг клон, с по дебел......портфейл! Как да не е лЮбов, любов към парите !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
УЖС
преди 4 месеца
0
Странен ми е избора на Рачков. Не мога да повярвам, че става въпрос за любов, макар че това никой не го твърди. Може просто да запълват времето си един с друг - всеки с облагата си от другия. Но Рачков ме разочарова. Навява ме на мисълта, че е бил много наранен и объркан след раздялата си с Мария Игнатова.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 4 месеца
0
Покупко-продажба си е това.
7
преди 4 месеца
-1
Абе тая е ясна, хем за пари е с него, хем да стане популярна като я набута насам натам.Никой не вярва, че точно тази не е с него за пари.Точно за пари и известност.Тия си надуват устни, гърди за да се продават, за нищо друго.И едва ли някой милионер е опрял до нея, ако беше така нямаше да се сети за Рачков.Вижда се че в лице е селска кобила и не се е котирала при никой друг.А Рачков е смешен и жалък, направил малко пари и решил и той да се обзаведе с млада силиконка.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 4 месеца
-2
Абе права е бабата.... Не е лесно да гледаш подобно създание. Е вижте Пеевски колко държавни парие окраде, за да осигури на държанката си клипове и различни туалети за ежедневни снимки в инстаграм. Но Митето за разлика от Пеевски си е спечелил достойно парите с простотии на чужд гръб. Някой мъже си харчат парите за коли, други за лов, трети за млади пу*енца. Все пак парите в гроба си няма да вземем. Но Мите, съвет от мене, направи си брачен договор, ако се женеш за тази. И гледай паралелно да подсигуриш децата си и майките им. Няма нищо по-грозно от това, един баща да зареже децата си и да налее всичките си пари в млади пичета.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ха ха Хо
преди 4 месеца
0
тУалети...А баба е баба ти.
абе,
преди 4 месеца
-1
Баба е само бабата на драскача който е сътворил този бълвоч.Как си позволявате да наричате баба Станка, жената.За вас тя е госпожа.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тина
преди 4 месеца
0
Според мен пишете глупости. Дори да са имали някакъв разговор майка и син, едва ли можете да предадете това, което са си казали. Ако ще измисляте поне да е нещо приятно за четене!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени