Мания: Джизъса отглежда леопард, Димо Алексиев живее със скорпион, Джина с 20 котки и още… (СНИМКИ)

1148
26 Септември 2020, 14:57


Не са много родните звезди, които споделят за домашните си любимци, но част от тях правят животинчетата си известни благодарение на екзотичните им видове, ексцентричния им вид или голяма бройка, пише "Телеграф".

Футболистът Благой Георгиев има един от най-необичайните домашни любимци -  леопард. Екзотичното животно набра популярност само след няколко снимки в социалната мрежа. То е било подарено на Благой от олигарха Рамзан Кадиров. Животното е изобразено на герба на днешен Татарстан и е символ на руската вътрешна република. Знае се, че лидерът на Чечня често глези любимият си футболист със скъпи дарове. Самият Кадиров може да се похвали със собствен частен зоопарк. Благоев споделя, че е хранил малкото с пържоли и го оставил да спи в изключена сауна. Един ден животното излязло от сауната и изплашило сериозно жената, която почиства  в дома на семейството.

Скорпион отглежда в дома си актьорът Димо Алексиев. Той се грижи за домашния си любимец в малък терариум голям не повече от една педя. Всеки ден го вади на свобода, за да пощъка из апартамента му. Колежката му от „Откраднат живот“ Диана Димитрова, живее в таванско ателие с котарака в Врубел и брадат дракон наподобаващ игуана. С бял пес спи актрисата Искра Дойнова.

Първата дама на родния рок Милена Славова има три кученца, с които често е забелязвана от столичани или крайморски паркове. Преди това обаче Милена е гледала много други животни - приютявала е кучета и котки, отглеждала костенурки папагали и таралежи.  Преди няколко години откраднаха пекинеза на рок легендата в Созопол. Няколко дни по-късно тя получава обаждане от приятели от Сливен, които открили кутрето. Хората забелязани мъж да разхожда куче със същите характеристики, като това на изпълнителката и започнали да го разпитват за животинката. Мъжът не отговорил адекватно на въпросите и така приятелите на Милена взели Джорджо обратно.

Джина Стоева от „Трамвай No.5“ е един от най-ярките примери сред родните звезди за вманиачаване по домашни любимци. Естрадната изпълнителка често приютява бездомни животинчета заедно със съпруга си Иван Иванов от група „Кукери“. Домът на музикалното семейство е изцяло пригоден за живота на голямо количество котки, тъй като те отварят прозореца само отгоре, предпазили са растенията по перваза с мрежа и са наредили вещите си стратегически,  така че да не могат да бъдат бутани от техните любимци. Слухове твърдят че талантливата изпълнителка е приютила над 20 котки в своя дом.

Обичана от животните е и фолк певицата Преслава, която тези дни се похвали, че по време на разходка в гората е нападната от три котки. Пайнерката се пошегува, че ги е привлякла прическата й и си поигра с тях на полянката.

Актьорът Джерард Бътлър с умиление разказва за кучето си Шушка, което е срещнал докато е снимал около Рилските езера. Хората от хижата му разказали, че я хранят от време на време. Бътлър преценил, че животинчето изглежда доста болно и се нуждае от ветеринар, но осъзнал, че ако го заведе и го остави след време то отново ще се озове на улицата. Тъй като той бил загубил своето куче, с което живял  11 години, актьорът разчел срещата си казва знак. Той признава, че е било предизвикателство за кучето да се адаптира към средата в Лос Анджелис и да запази самообладание при запознанството си с приятелите на Бътлър. Името Шушка било измислено от асистент-режисьора, който от самото начало наричал кучето така.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени