Мария Бакалова тъжна: Искам мама на „Оскарите“

592
20 Април 2021, 12:00


Силна и независима - също като своята майка Румяна, иска да е първата българка с номинация за „Оскар“ Мария Бакалова. Родителката на звездата е нейният идол и затова актрисата държи мама Руми да е до нея в един от най-важните дни в живота й - връчването на статуетките следващия понеделник.

 

Това разкри самата Бакалова, като заяви категорично, че преживяването й няма дa бъде пълноценно, ако до нея не бъде жената, която й е дала живот. „Трудно е, защото майка ми живее в България, но работим в посока осигуряване на виза. Имам нужда майка ми да бъде до мен, защото тя е моят идол. Искам да съм силна и независима жена като нея“, категорична е Мария Бакалова пред списание „Пийпъл“.

 

След като получи шанс за заветната статуетка, актрисата има възможността да доведе само един гост на церемонията на наградите „Оскар“. Това се налага заради световната пандемия от коронавирус, заради която събитието ще се проведе при различен регламент. Бакалова многократно е признавала, че винаги е била много близка с родителите си и за нея семейството е всичко.

 

Един от най-тежките периоди в живота й е бил, когато е трябвало да крие от майка си за ролята на Татур в „Борат 2. „Казах само, че е нещо голямо и не трябва да се тревожат. Когато видя постера с моята снимка, чак тогава майка ми разбра“, през сълзи си спомня година по-късно Бакалова.

 

От Академията обявиха, че въпреки желанието им на събитието да присъстват всички номинирани, заради ограниченията, наложени от пандемията, ще има и директни включвания от Европа. Церемонията за  връчване на наградите „Оскар“, която е след седмица (26.04.), ще бъде организирана с преки включвания от Лондон и Париж.

 

На 93-ата церемония на наградите „Оскар“ ще има червен килим, но присъствието на него ще е ограничено, пише „България Днес“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Мичо
преди 2 седмици
-2
Само такива диви селяндури не е имало на Оскари, на масата на персонала ли ще стоят?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хайде сега
преди 2 седмици
-1
Е хайде сега ,мама искала,а не иска ли дядето дето я уреди за тази "феноменална роля"
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени