Милчо Кацаров с нова жена 11 години след развода със Силвия

14 Април 2022, 16:00


Милчо Кацаров, бившият мъж на Силвия Кацарова и баща на дъщеря й Теди, най-накрая е отворил сърцето си за нова любов 11 години след трудния им развод, иницииран от нея, узна HotArena.


Елзетката обаче изобщо не ревнувала, напротив, общувала с новата му половинка, приветствала я и се радвала, че бившият й отново е щастлив. "И при него се появи нова жена. Много естествено и истински се разделихме. Продължаваме да сме приятели. Разбираме се и с жена му, Теди е постоянно при тях. Все пак имаме дъщеря, създали сме толкова прекрасни неща заедно. Защо трябва да се стига до лоши чувства. Не бива така. Когато не нараняваш, ти не искаш да бъдеш наранен. Нали затова Господ ни е дал разум и се различаваме от животните", разсъждава певицата.


Макар бракът им да изглеждаше привидно щастлив и идеален, се оказа, че зад фасадата му се крият много лъжи и изневери. Милчо също си имал любовница и не е вярно, че Силвия първа кръшнала от брачното ложе. Разводът им бил тежък, дъщеря им Теди също не го приела добре, но след време успели да изгладят взаимоотношенията си. И дори обядвали семейно поне два пъти седмично, без ревност от страна на новите им половинки, пише Ретро. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени