Мира Добрева: Не съм изгонена от БНТ! Водещата не знае защо са спрели предаването

11 Януари 2022, 15:00


„Не съм изгонена от БНТ.”

 

Така Мира Добрева коментира „новината“, че е прокудена от държавната медия. Повод за мълвата, че обичаната водеща е аут, бе, че предаването „БHT на 60“ спря. И оттам заваляха слуховете за раздялата на Добрева с телевизията.

 

„БНТ просто спря предаването. Не знам каква е причината. Аз бях водеща по заместване. За много кратко време бях лице на предаването“, обясни пред „България Днес“ Мира. Въпреки че вече не е лице на „БНТ на 60, тя продължава да работи по своя проект в държавната телевизия „Отблизо с Мира“. Водещата е продуцент на предаването, което е в ефира вече 11 години. „Дори в момента снимам епизод”, уточни пред вестника Добрева.

 

Телевизионерката е една от най-емблемите на БНТ. На „Сан Стефано“ 29 е преминала голяма част от живота й. „Една телевизия не трябва да отглежда хората или пък да са до дълбока старост в дадена медия. Не съм си тръгнала от БНТ. Не съм се и замисляла да го направя. Но ако някой ден ми кажат: „Трябва да се разделим!“, ще го направя без никакви драми“, обясни Добрева.

 

За новата година водещата си пожелава да има още повече поводи за усмивки. „Да чета повече, да пиша повече, да намаля темпото, да се изплъзна на динамиката, да оставя на каданс хубавите моменти от живота. Ей такива неща ще поискам от новата година. И още нещо. Догодина да сме толкова хора на масата, колкото сме и сега. А на тези, които отлетяха, ако бих могла, бих казала, че са си с нас. Дори повече отпреди“, добавя Добрева.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени