НАГЛОСТ: Юксел живее за 80 лв. в луксозен общински апартамент, а получава 24 000 лева заплата

02 Април 2023, 13:00


Тв водещият Юксел Кадриев от 12 години живее в общинско жилище в един от най-престижните райони на София и плаща символичните 80 лева месечен наем. Наскоро кметът на район „Красно село” е прекратил договора на звездата на Би Ти Ви, но турчинът е обжалвал заповедта.

 

От документа на Административния съд в София става ясно, че една четвърт от общия годишен доход на домакинството е в размер на 75 525 лв., което означава, че за година семейство Кадриеви разполага с 302 100 лв. В домакинството на Юксел месечните приходи са на стойност 25 175 лв., като в тези доходи се включва и майката на Кадриев, която живее с него и дъщеря му Габриела, узна „Уикенд”. Момичето е на 21 години, все още е студентка и не работи. Майката на новинаря получава пенсия под 1000 лв., което означава, че звездата на Би Ти Ви се разписва срещу 24 000 лева месечна заплата.

Въпреки колосалната сума, Юксел иска да продължи да живее в общинското жилище като социално слаб. Нахалството на водещия от Би Ти Ви възмути голяма част от българите. Апартаментът на новинаря е тристаен и се намира в тухлена кооперация в престижния южен квартал „Борово”. Куриозното в случая е, че Юксел плаща по 80 стотинки наемна цена за 1 кв. м., което прави по 80 лева месечна рента за голямото жилище. Не е известно как чиновниците от Столична Община са пресметнали, че новинарят е социално слаб, след като чистата му месечна заплата в Би Ти Ви е 24 бона на месец. За подобен имот, самотни и безработни майки с деца и възрастни хора чакат с години и въпреки това не успяват да се уредят, а звездата от малкия екран живее в такъв дом от цели 12 години.

„Това е невероятна наглост! Би Ти Ви пуска репортажи за бедни семейства, чакащи с години за общински жилища, а в същото време служител на телевизията се облагодетелства и те си затварят очите. Със заплатата си на водещ на Би Ти Ви със сигурност не спада към графата „социално слаби“, които не могат да си позволят да плащат собствен наем“, палят се прецакани кандидати за общински апартаменти. Хората са убедени, че екранната половинка на Виктория Петрова се е сдобил с дома по втория начин. Според запознати, Кадриев се е нанесъл в имота още през 2008 г.

„В нормална държава на Запад, след такова разкритие, хвърчиш директно от телевизията, защото медиата знае, че това уронва доверието на зрителите в нея. В България обаче всичко отново ще бъде заметено под килима, все едно нищо не се е случило” – пише възмутен зрител, а друг добавя: „Е, човека какво да прави - парите му отиват за алкохол и леки жени... Всички са го виждали във баровете и бардаците на София”.

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ами,
преди 2 месеца
0
Нагъл е защото община ''Красно село'' му е позволила като го е настанила в общинско жилище.И понеже имате претенции,че сте журналисти разровете се там и съобщете на аудиторията кой точно го е настанил там,длъжност и име.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Чиста журналистика.. да ви ... у етиката
преди 2 месеца
0
Алоуууу, ПР-ите на БТВ-то, нещо да реагирате или и вие сте заети пачки да риете?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hehe
преди 2 месеца
0
от момента в който юксел заяви, че не познава евгени минчев, се разбра какъв червей е. Нищо изненадващо няма в тази новина - червеят просто продължава да си пълзи.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Xaxa
преди 2 месеца
0
Кой държи този наглец в Соросоидната медия Босфор ТВ.Той не може да чете,камо ли да мисли...Резил
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Таня
преди 2 месеца
-4
Какви са тези заплати??? Защо не се дават на учители и лекари?? Защото според вас работят 12-13 пъти по-малко от тези, които са просто едни четци ли???
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени