Наталия Гуркова си ремонтира фейса

https://hotarena.net/az-jenata/nataliia-gurkova-si-remontira-feisa HotArena.net
Наталия Гуркова си ремонтира фейса


И Наталия Гуркова легна на стола. Но не на шезлонг край басейна, или на зъболекарски, или театрален, а на този пред пластичния хирург, видя HotArena.


Тъмнокосата красавица, която е известна като една от най-красивите жени на България, не оставя нищо на случайността. И въпреки че именно естествената й хубост й спечели титлата „Мис България”преди години, днес тя не се оставя на милостта на времето, пише „България днес”.


Наталия редовно посещава козметични центрове и се тунингова. Ту тук, ту там...
 

5 Коментара

Бляк

преди 3 години

Като няма какво друго да прави, такива като нея по цял ден обикалят салоните и заведенията и се чудят с какво да си запълнят времето. Боклуци. Защо не пишете за здраво работещите жени по над 8 часа на ден, които наистина имат работа, а не тези измислени “професии” инфлуенсър и модел. Гади ми се от вас

Коментирай

Цецо

преди 3 години

На никой не му пука какво прави тази проста кобила

Коментирай

Баба

преди 3 години

Ааа тези 15см златни токчета, не бяха ли модерни някъде до края на 90те?

Коментирай

шшш

преди 3 години

А какво има да се пише и казва за работягите? И като ви се гади, какво правите в този сайт? Влизате да си поплювнете малко? Мъка!... Очевидно не сте от "чудещите се с какво да си запълнят времето" посещавайки жълт сайт и оплаквайки се, че намирате "жълто" съдържание, а не философски статии или статии за "интересния" и "вълнуващ" живот на бачкаторките. Нещо ми подсказва, че този живот го познавате така или иначе и то много от близо и очевидно и на вас самата не ви е интересен, щом сте дошла тук.

Коментирай

......па

преди 3 години

Такива като нея обикалят салоните /които са си и клюкарници/ и заведенията за да забършат някой глупак с пари за да живеят на гърба му.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.