Певицата Белослава скърби: Сърцето ми се сви и се смали, откакто баба се разболя

21 Март 2022, 18:00


Черна мъка застигна певицата Белослава. В първия ден на новата 2022 година тя се прости завинаги с любимата си баба Мими от село Антон. „Баба Мими почина на 1 януари на 94 години. Много тежка деменция я повали и последните три години не беше тя. Сърцето ми още е на лешник. То така се смали, откакто тя се разболя. Тя ми беше най-близката жена на света", сподели безутешната внучка.

 

Баба Мими е майка на майката на Белослава - известната актриса Анета Сотирова. При нея малката Белослава прекарвала летата си. Казва, че имала приказно и безгрижно детство. Израснала е в театъра покрай големите актьори, където било много интересно, но с нетърпение чакала ваканциите, за да отиде в село Антон. С баба й и й дядо и ходели на палатка на язовир „Душанци", който е близо до селото, посока Копривщица.

 

Сега Белослава много иска скоро да се върне в селото, където са останали ябълковите дървета на баба Мими. Белослава си мечтае как някои ден ще прави сладко от ябълки, орехи и уиски по собствена рецепта. И за нищо на света няма да продаде тази земя от баба, ще си я пази.

 

Обичаше да се шегува, че баба Мими е личният й психотерапевт. Тя първа научавала за любовните трепети на подрастващата си внучка, за изявите й в детския радиохор на БНР, където пяла 8 години, а после - за големите успехи в певческата й кариера, пише „Минаха години“.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Сашо
преди 2 месеца
0
Истински човек си, затова те боли
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени