Реджеп печели Hells Kitchen! (Израсналият в Италия готвач побеждава Наско на финала)

20 Май 2020, 14:00


Темпераментният и самонадеян готвач Реджеп Бадев е най-вероятният победител в третия сезон на Hell's Kitchen, узна HotArena.


Финалът на най-гледаното кулинарно предаване е на 21 май, четвъртък, от 21 часа като ще гледаме мъжка битка за победата. За голямата награда от 100 хиляди лева се състезават Реджеп, Атанас и франсето Цецо. Най-готов за победата обаче изглежда Реджеп. 


Цветан Тодоров, когото всички наричат "франсето", въпреки, че впечатли зрители с елегантното си готвене. Независимо, че е работил в ресторант със звезда "Мишлен", Цецо е твърде муден и често се дъни в кухнята именно заради бавното си темпо. През целия сезон той така и не успя да вдигне оборотите и да се поучи от грешките си. 


Най-вероятно на финала един срещу друг ще се изправят Реджеп Бадев и Атанас Балкански. И двамата не спират да показват, че са истински корифеи в кухнята, демонстрират нови техники и въображение, както и характер на истински шефове. 


Балкански измина доста дълъг път, след като влезе седмица по-късно в шоуто от останалите. Наско беше сред резервите, но след като шеф Ангелов изгони няколко участника за броени дни, той беше вкаран в играта. Първоначално Балкански беше сред най-незабележимите в кухнята, но с упортсво и талант успя да стигне до челната тройка. 


Финалната битка ще бъде безмилостна и най-вероятно самонадеяният и амбициозен Реджеп Бадев ще надмине себе си, за да си тръгне като победител. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша. Когато е на 5, роденият в Сърница кулинар заминава за Италия със семейството си. Първоначално не иска да се занимава с готвене, но с времето осъзнава, че именно това е силата му.


Днес, едва на 30, Реджеп е главен готвач в голям хотелски комплекс в Германия. Освен това е имал честта да храни един от най-големите италиански футболисти - Роберто Баджо. Не му е поднесъл обаче някое твърде засукано ястие, а сандвич с миди Сен Жак, пише Галерия. 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Крайно разочарована
преди 3 години
-4
Това е последния сезон на Hell’s Kitchen, който гледам. Крайно разочарована съм и очаквах повече от Шеф Ангелов - човек, който си мислех, че е с принципи, а не гонещ рейтинг. Реджеб може да е брилянтен готвач, но е кофти егоист. Цял сезон номиниран, негативен и действащ задкулистно. От друга страна беше едно възпитано и усмихнато момче, което показваше не само умения, но и уважение - и към Шеф Ангелов и към хората с които работеше. Не мога да приема, че: 1. Се оценява високо надменно поведение към колеги, което в същото време мрънка, като първолаче, и гледа как да мине между капките пред оценяващите 2. Чуждопоклоничеството отново взе отново връх - да изберем в Българския Hell’s Kitchen “италианчето” (което е помак междудругото - нека казваме нещата с истинските си имена). 3. Шеф Ангелов си мисли, че човек, който говори развалено български, който постоянно “набива” и налага италианската кухня и “потекло”, и който се твърди, че работи в топ ресторант в Германия ще остане да работи..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Вика
преди 3 години
-6
Справя се чудесно Реджеп, най-достойният победител е, амбициозен , организиран е и с лидерски качества.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Златка
преди 3 години
0
Тази статия като я гледам е теория на вероятностите- нищо не се знае
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени