СКАНДАЛ: Кичка отсвири Панайот с sms за общия им концерт в Бургас

30 Юни 2022, 13:00


Кичка Бодурова отсвирила колегата си Панайот Панайотов за втория си голям концерт това лято в България, научи HotArena. Това се оплака самият той в социалните мрежи.

"Няма да пея на 11,7  Бургас Кичка Бодурова в Летния театър, поради мижав интерес към концерта. На всички мои фенове - извинявам се", написа Панайотов във Фейсбука си.

"Дори не ми се обади да ми каже, а само изпрати SMS че няма да участвам. Нямаше нищо конкретно, каква е причината. Влязох в в сайта, в който продават билети, и видях, че много малко са купени и според мен е заради това", заяви пред „Телеграф“ Панайот Панайотов.

"Поради големите претенции неговото участие бе оказано от организаторите. Концертът е почти продаден. Много груб пост", коментираха публикацията от страницата на Кичка Бодурова. Да брани колежката си се включи и Тони Димитрова."Панайоте, много недостойни думи и постъпка! Мъжете не правят така“, написа изпълнителката на „Ах морето“. Преди години двете бургазлийки се скараха заради избора на най-любима песен за Бургас и морето.

По същото време когато е получила есемеса, Кичка Бодурова качи във фейсбук снимки от концерта си във Варна. От тях става ясно, че Летния театър в морската столица е препълнен и въпреки дъжда, мокра до кости, Кичка е сляза след почитателите си и е изпълнила няколко песни.

"Не мисля че няма интерес", "Има много време дотогава. Големи претенции", "Един истински певец би трябвало да пее и на пет човека! Това е неуважение към хората!", „Имате много почитатели, не ги оставяйте без песните им. Нека зрителите се забавляват поне за два часа, да се освободят от този забързан свят“, „Помислете си, г-н Панайотов“, пишат феновете.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Тодор П
преди месец
0
Абе и двамата са изперкали отдавна, няма как да се отсъди кой крив - кой прав!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени