Софи Маринова мечтае да пее под палката на маестро Йордан Камджалов

19 Април 2023, 11:07


Софи Маринова уговаря световноизвестния диригент Йордан Камджалов да ръководи неин концерт. Ромската перла е поканила маестрото да се качи на сцената до нея, докато тя пее най-големите си хитове, научи "България Днес" от сигурен източник, близък до Софка.

Певицата е пленена от идеята да изпълни вечните си парчета под различен съпровод, а не от типичните за нея чалга ритми.

Софка не спира да се развива на сцената
Софка не спира да се развива на сцената

Все още маестрото не е дал отговор на ромската перла, тъй като програмата му е много заета.

Диригентът е един от младите в тази професия у нас. Въпреки че е едва на 30 години, Йордан Камджалов вече е популярен в цял свят. Преди повече от година НАСА го увековечи, като кръсти астероид на негово име.

 

 

 

Маестро Йордан Камджалов е признат дори от НАСА
Маестро Йордан Камджалов е признат дори от НАСА

Именно заради майсторството му с палки в ръка, а и заради популярността си Йордан Камджалов е хванал окото на Маринова. Още щом вижда как ръководи филхармонията, Маринова си го харесва и казва: "Ето, този...". Агентите на Софи вече са задействали арсенала си от оръжия, за да убедят Камджалов да изпълни една от големите мечти на ромската перла.

Най-вероятно идеята на Маринова ще се сбъдне към края на годината. Софка вече има планирано турне с "Ку-ку бенд". По случай 25 години на сцена певицата напълни тогавашната "Арена Армеец" точно с хората на Слави Трифонов. След успеха Маринова е решила да продължи да прави концерти с тях. Засега ромската перла е обявила само 3 града, в които ще пее - Пловдив, Варна и Велико Търново.


"Металика" и Криско вече са го правили


Рок титаните от "Металика" няколко пъти са излизали на сцената с оркестър. Бандата, която е популярна по цял свят, дори записа албум заедно със симфоничния оркестър на Сан Франциско.

У нас модата да излиза пред публика с диригент, който да ръководи филхармония, зададе Криско. Рапърът преди години покани друг популярен маестро - Левон Мапукян. Двамата имаха проект на име "Трибют към българска музика". Идеята им бе доста успешна, въпреки че срещна доста хейт най-вече от културните среди. Много колеги на Мапукян му се разсърдиха, че той е участвал с нещо с Криско.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
абе,
преди месец
0
Йордан Камджалов e на 42 години.А циганската грачеща гарга доказа в Капките,че освен цигански песньовки друго не умее да пее.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени