Светлана Гущерова: Най-голямата ми грешка е, че съм необразована! Искам да имам 3-4 деца, които да изуча в чужбина

5320
03 Януари 2021, 15:00


Да се усмихва красиво, да пърха с мигли и от време на време да се снима разголена - какво повече би могло да се очаква от ослепителна плеймейтка? Не и да бъде образцова съпруга и майка... Е, да, ама не! Светлана Василева – една от най-популярните лауреатки в конкурса на „Плейбой”, вече се е разделила напълно с някогашния си еротичен имидж и за нищо на света не би се подвизавала на страниците на мъжки списания. За метаморфозата й спомогна и връзката й с младия милионер Християн Гущеров. Бившият съпруг на фолк певицата Мария и красавицата от Търговище сключиха брак през юли 2018-а, в края на февруари 2019-а се сдобиха с първата си рожба – Анелия-Добромира, а съвсем наскоро и с втората – сина си Добромир.

Как се отразява майчинството на Светлана и как въпреки семейните си задължения успява да върти и свой успешен бизнес? Възнамерява ли да има още деца и кои нейни грешки не иска да повтарят наследниците й? На тези и на още много други въпроси "Уикенд" получи отговори от самата нея в ексклузивно интервю, реализирано в навечерието на Нова година.

- Светлана, ЧРД на патерици! Как прекарахте 21 декември, когато навършихте Христовата възраст 33 години?
- Вече съм майка на две деца и това беше първият ми рожден ден от много години насам, който прекарах вкъщи само с най-близките си. Не е имало голям купон, но беше най-хубавият ми празник. Станах на 33 години и вече съм постигнала това, което искам - съпруг, две деца, собствен бизнес... Сутринта на рождения ми ден Християн ме изненада много приятно. Щом станах, видях, че е украсил цялата гардеробна вкъщи с балони с надписи „Love”. Много красиво беше. И поръчаната от него торта бе уникална и прекрасна.

- За Коледа пътувахте ли някъде?
- Бяхме си вкъщи и на Бъдни вечер, и на Коледа. В новогодишната нощ също ще сме си у нас. Изолирали сме се и се пазим, доколкото можем, от Ковид-19. Спазваме всички мерки.

- Със съпруга ви станахте родители за втори път съвсем наскоро. Как са новороденият ви син Добромир и дъщеря ви Анелия-Добромира?
- Слава Богу, добре сме всички. Каката много се радва на бебето и дори се опитва да ми помага. Имах притеснения да не ревнува, но се радвам, че не е така. Дори когато брат й плаче, тя също се разплаква. Много е привързана към него.

- Кой ви помага за децата?
- И двете баби много ни помагат. Майка ми живее при нас. От Търговище сме, но след като се роди Анелия, тя дойде в София, за да ни е наблизо.

- И сина ви Добромир ли родихте със секцио, както кака му?
- Да, беше ме страх да раждам по нормалния начин. Секциото е по-лесно, изпитала съм го при първото раждане и се чувствах по-сигурна. Не се измъчвахме нито аз, нито бебето. Родих точно когато аз исках.

- Кърмите ли сина ви?
- Много исках... В първите дни в болницата пробвах, но не се получи. Дори едната вечер бях в доста тежко състояние - вдигнах температура и цяла нощ ме тресеше. Имах кърма, но я задържах в мен и не можах да я дам на Добромир заради поставените ми импланти. Д-р Дяволов каза, че те запушват каналите.

- Защо толкова дълго време крихте втората си бременност?
- Защото съм суеверна. Втората ми бременност беше малко по-тежка от първата. Често се разболявах. Два пъти се наложи да бъда на системи, заради някакво вирусче. Повече ми се гадеше и ми се спеше. Исках да мине и раждането и след това да съобщя за бебето. Не бях казала дори на приятелки. Не желаех да занимавам хората с бременността си и за да не излезе, че си правя реклама.

- Вирусчето, което споменахте, да не е било Ковид-19?
- Слава Богу, не хванах коронавирус. Много се притеснявах да не се случи.

- Когато дъщеря ви се роди, беше в кувьоз. Колко време изкара така?
- Близо три седмици. Аз самата също съм била като бебе в кувьоз около месец. Имала съм натравяне на кръвта. Родила съм се по тази причина много черно бебе. Мама казва, че като ме е видяла, не е могла да повярва, че съм нейната дъщеря. Било я е срам дори да ме показва на хората - толкова съм била грозна.

- Колко още деца искате със съпруга ви?
- Искам 3-4 деца. Трябва първо да изчакаме малко да се възстановя, но желанието ми е час по-скоро да забременея отново. В живота на всяка жена има момент, когато иска деца, а след време вече не й се ражда.

- Всяка важна стъпка в живота ли обсъждате с астроложката Мира Кунева?
- Да, но преди не беше така. Преди години отидох при нея с приятелки, но тогава не се получи връзка между нас. Или не съм искала да приема това, което ми казва, или не ми е харесало как звучи. След време реших отново да я посетя и след като видях как се случват нещата, прослушах записа от разговора ни и установих съвпадения. Впоследствие започнах за всяка важна крачка в живота си да се консултирам с Мира. Преди да започна бизнеса с луксозни пижами исках да се заминавам с друго, но тя ми каза, че това изобщо не е моето. И се отказах от идеята. Възнамерявах дори още по-рано да стартирам новия си бранд, но го направих, когато ми сподели, че е настъпило подходящото време.

- Разкажете повече за новия си бизнес.
- Много обичам пижамите и халатите и винаги съм искала това да ми подаряват за рождени дни или по други поводи. Идеята за бизнеса ми дойде по време на карантината, когато си стоях изолирана вкъщи. У нас много често съм си по пижама дори и през деня, защото така ми е най-удобно.

- С Християн обсъдихте ли идеята?
- Да, коментирахме я. Много добре се развива сега брандът ми. В началото беше трудно, докато се стиковаме с шивачите, докато хората ни научат и започнат да ни имат доверие. Щастлива съм, че вече дори имаме редовни клиенти. Целта ми е пижамите да бъдат качествени и да отговарят на цената си. Всяка една минава през ръцете ми - оглеждам я до конец. Искам, когато клиентът я получи, да усети комфорта и да няма абсолютно никакви забележки.

- Колко души работят за вас?
- Около 5-6 човека - без шивачките. Пижамите ми се шият при мой близък приятел с цех. Надявам се в най-скоро време да имам ателие с мои шивачки.

- Съпругът ви помага ли ви в бизнеса?
- Искам мнението му за новите модели, но не ми се меси. Виждайки, че имам успех с бранда, той се радва, а това ме кара да се чувствам горда и щастлива.

- Как се чувствате в новия ви дом в Бояна?
- Прекрасно! В тази къща се чувствам на мястото си. Всичко тук съм си направила сама. Радвам се, че с Християн имаме нов живот и две дечица, че си създадохме дом с нашата си енергия.

- А каква е съдбата на старата ви къща - родния дом на Християн в Бояна?
- Не знам какво ще правят с имота хората, които са го купили. Много неверни публикации излязоха в пресата за къщата, но искам да кажа на всички тези автори „доброжелатели”, че домът не е продаден по финансови причини. Винаги съм била на мнение, че човек трябва постоянно да се развива и да надгражда. Имаме си сега дом с нашата си енергия и ни е много по-хубаво.

- Още ли се страхувате да влизате в църква? Смятала сте да пропуснете дори кръщенето на дъщеря ви заради това...
- Винаги когато влизам в храм, църква или манастир след това ми се случва нещо лошо. Вече съм семейна жена и не искам да застрашавам семейството си.

- Страхувате ли се и от магии?
- Да, вярвам в това. Преди години бях свидетел как близък човек си отиде от направена му магия. Жив и здрав залиня и почина много бързо. След това съпругата му намери под балатума в жилището им пликче, в което имаше бележка с изписани йероглифи, коса и някакви кости.

- Как са домашните ви любимци?
- Две от кучетата ни починаха от старост, за съжаление. В момента са четири. Имаме и два пауна. Мислим да си вземем и още едно куче, но ще стане тогава, когато ще имаме достатъчно време да му обръщаме повече внимание.

- Планувате ли нови корекции по тялото и лицето си?
- Засега не. Навремето, когато имах нужда, съм си правила. Виждам как някои хора не спират да пускат в общественото пространство мои стари снимки отпреди корекциите. Не могат обаче да ме наранят с това. Не се срамувам от начина, по който съм изглеждала в миналото. И се гордея, че това, което не съм харесвала в себе си, съм успяла да го променя, да направя уау ефект. Смятам, че в момента нямам нужда от други корекции. Ходя на мезотерапия и си поддържам лицето с полезни витамини. Трябва да има граница в корекциите, защото ако прекалиш, може ефектът да стане много неприятен.

- С мъжа ви Християн ревнувате ли се?
- Доста съм ревнива. И към приятелите си съм такава, и към децата си. А и Християн доста ревнува, дори повече от мен. Така е, щом обичаш силно.

- Истина ли е, че съпругът ви е отслабнал заради вас?
- Отслабна още за сватбата ни. Аз се влюбих в него такъв, какъвто си беше. Чета някои обидни коментари и на тези, които ги пишат, искам да кажа, че не е важно кой как изглежда, а какъв човек е. Може да си топ модел и да си лош.

- От кои свои грешки искате да предпазите децата си?
- Най-голямата моя грешка до момента е, че съм подценявала образованието. Дъщеря ми след два месеца ще направи 2 годинки и ми се иска да започне да учи английски и да говори след време 3-4 езика. Ако имаме възможност, ще я пратим в най-добрите училища, а дай, Боже, и в чужбина. Сина ми също.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
профи
преди 3 седмици
0
То пък защото мъжо ти е много ук и начетен. Господ е събирач....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
хора
преди 3 седмици
0
Е, има развитие. Преди говореше, че най-големия и недостатък е че се е родила красива. След което изникнаха снимките и отпреди :) Сега поне в правилна посока мисли момичето, какво сте се нахвърлили срещу нея. Човек не може ли да се променя и израства?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
ей
преди 3 седмици
-1
Да са живи и здрави дечицата!!! При толкова негативизъм който виждам, че се излива върху нея и всички около нея, дори невинните дечица - естествено че ще иска да си изучи децата извън БГ.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 3 седмици
-2
Никой не чете захаросаните писания за тази.Достатъчно е заглавието за да коментира.Колкото и да и лъскате имиджа тя винаги ще си остане проститутката Гонзовица а Грухчо до нея син на куфарен червен милионер. милионер.Нищо друго.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Парите не купуват класа и интелект....
преди 3 седмици
-1
Гонзовицо, запиши си го и го чети всеки ден. А децата ти ,живи и здрави , ще носят гените ти и тези на тъпака до теб....не че нещо, просто генетика, ако знаеш тая дума!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
33?
преди 3 седмици
-2
Ами тя от пет години поне всяка година става на 33.Справка Гугъл ...не,че нещо ама ....прави впечатление
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
00
преди 3 седмици
-3
два уруда кой е по-грозен обявяваме конкурс
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Смешка
преди 3 седмици
-1
Ами изучи ги в България!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди 3 седмици
-3
Първото дете Анелия- Добромира, второто Добромир! Предлагам третото да е Добромира- Анелия и така цикълът ще е завършен и пълен. Предлагам на Светлана и да пусне летни гащеризонии с името Гущеризон и да го патентова. И един въпрос към теб, Светлана, леко риторичен така, дано четеш- Защо бягаш от църкви, а дори и ходеното до тоалетната консултираш с астролог.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Фигаро
преди 3 седмици
-2
Кръвта вода не става.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени