Тодор Живков-младши проигра всичко на комар, не излиза от казината в Калифорния

4829
23 Декември 2016, 15:00


Пълен финансов колапс е застигнал Тодор Живков-младши, едноименния внук на Тато, който от 2 десетилетия се подвизава в САЩ като професионален комарджия. Синът на Владимир Живков и красавицата Маруся Мирчевска години наред си изкарва прехраната на зеленото сукно, но в последно време е изпаднал в лоша серия и е изгубил почти всичките си спестявания, научи HotArena.

Напоследък Тошко-джуниър участва в турнири с вход по 200-300 долара, а голям удар не е правил близо 3 години. Живков обаче никак не бил притеснен от лошия късмет, който го преследва от месеци.

Нашенецът е известен в комарджийските среди по Западния бряг като Червения поп, или Red King на английски – игра на думи с произхода му от върховете на комунистическата номенклатура и картата за игра. Тошко-джуниър, който играе в Калифорния под името Тед, не е печелил сериозни суми от пролетта на 2013 г., когато се облажи с $42 000 от Световните серии по покер. След това 37-годишния мъж го преследват само микроудари от по 1000-2000 долара, колкото да плаща наема на скромната си виличка в Малибу. От началото на настоящия сезон Живков има печалби за малко над $20 хиляди, които не са достатъчни дори да си покрие участието в турнирите и ежедневните разноски.

Aмериканският Тодор Живков поделя времето си между виличка под наем в Калифорния, където отсяда при участие в турнири, и малко ранчо в Аризона. Последният имот е негова собственост, след като джуниър се възползвал от небивалия спад в цените на недвижимостите през 2009 г., за да го придобие изгодно с парите от последния спечелен турнир, пише "Таблоид".Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени