Тото спечелил жена си с готвене на вкусни манджи! (Запознали се на турне и се влюбили веднага)

08 Юли 2022, 15:01


Рапърът Тото спечелил жена си Кристин танцьорка по модерен балет, с таланта си в кухнята. В съвместното им битие тя е впечатлена от любовта на изпълнителя към готвенето. Страстта му към ястията е отличителна и често изненадва жена си с гозби. Красавицата споделя, че единственият проблем, свързан с хобито му, е мръсотията, която оставя след себе си. Но това според нея е незначително на фона на мъжките навици и романтичната страна, която изпълнителят й е показал.

 

Тото разказва, че с Криси са се видели на участие, когато тя работела като хореограф. Той я харесал още преди първия му разговор с нея. Бил я разпознал от балетa на „Като две капки вода". Побили го тръпки и първата мисъл, която минала през главата му, когато я видял, била „Жена ми ли влезе?". Артистът иронично разказва как предсказал бъдещето им заедно, пише „Телеграф“.

 

Що, се отнася до танцьорката, тя споделя, че се влюбила в мъжа си от пръв поглед и обикнала самата емоция, която чувствала, когато той бил наоколо. Въпреки тази тръпка, която изпитвали взаимно, те не успели дори да разберат името на другия.

 

Три месеца след първата им среща се засекли в заведение, в което прекарали цяла вечер в разговори, за които нито един не помни подробности, под влиянието на силното привличане, което чувствали в присъствието си.

 

Йонислав Йотов, както е истинското му име, разкрива, че това, което го е пленило, е именно излъчването на жена му. Той твърди, че нейната чувствителност я отличавала от всички други жени и я е направила така специална за него. Още на втория ден от връзката им двойката заживяла заедно. За по-малко от година взели решение да имат семейство. Споделят, че опитите им за бебе са били предизвикателство, но най-накрая мечтата им се е сбъднала въпреки известните съмнения на докторите. Бременността минала леко и младите родители заявяват, че въобще не са седели вкъщи, а са продължели динамичния си начин на живот,

 

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ани
преди месец
-1
Смотаняк. Пак да си снима оная рябота за рейтинг
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени