Трак-трак: Новият любовник на Елен Колева й сложи чене за 15 бона

17 Септември 2021, 18:24


Новият любовник на 37-годишната Елен Колева е ремонтирала ченето й. Възлюбеният на „шивачката” е броил 15 бона за нови зъби, научи „Уикенд”. От няколко дни Елен демонстрира новите си подобрения, като не спира да се усмихва. От километри си личи, че Колева е сложила фасети, които са изкуствено бели, ала Благо Джизъса.

Зъбите са дело на елитно столично дентално студио. Елен и преди имаше хубава усмивка, но явно се е повлияла от актуалната мода, която е именно ново чене. Само за последния месец рояк фолк звезди подмениха зъбите си и сега се хвалят с холивудски усмивки. „Сигурно е намерила нов спонсор, който й е платил зъбите. Едва ли е спестявала от закуски за да си позволи „ремонта” на ченето си”, коментират последователи на Елен.

В началото на годината актрисата се похвали, че има нов мъж до себе си, но не разкри повече подробности за възлюбения си. Колева твърди, че си е изпатила от публичността и славата по-рано в кариерата си, затова сега предпочита да брани личния си живот.

Бившата любовница на Сашо Майонезата от 2 години вече се нарича „космоенергетичка”. Става дума за използване на природни сили за възстановяване на организма. Колева се е дипломирала и иска да е в помощ на пациентите си. Актрисата е известна с името Елен Колева, но настоява вече да бъде наричана Елена Калевска, както е записана в кръщелното си свидетелство. Тя иска да помага на хората с натрупаните нови знания, но без да загърбва актьорската работа. За съжаление, пубавицата няма предложения за участие нито в театрални постановки, нито в хитови сериали, нито пък като инфлуенсър. Единствения доход на Елен са балъците, които лекува „с енергия от Космоса” и доходите на гаджето й.

В гилдията Елен не се ползва с добра репутация, още от дебюта си във филма „Шивачки”. Тогава колежките й я обвиниха, че е успяла да прелъсти режисьора. След това тя се хвана с милионера Александър Найденов, популярен като Сашо Майонезата, а междувременно му кръшка с актьора Иво Аръков. Сетне се хвана с писателя Калин Терзийски, когото успя отново да тласне към алкохола. За новият любим на Елен не се знае много, но е по-млад от Сашо Майонезата и по-малко финансово красив, но все пак с прилични доходи.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
F
преди 8 месеца
-10
Много красива и с класа.няма джуки и просто излъчване
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди 8 месеца
-4
Ама тва на снимката Елен Колева ли е?! Ако е тя, мега яко се е олелчила. Нищо общо. Преслава повече прилича на себе си от преди 5 години, отколкото тая. :D
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени