Тризначките просякини - спят на пода в църква

20 Ноември 2023, 12:00


“Чарити организация ни даде възможност да спим в църква на пода с пияни, алкохолици от Полша и болни от СПИН и наркомани. Това е дискриминация с цел да просиш и след това да се редиш на опашка да легнеш на пода като животно.“

С това ново признание от Лондон взриви мрежата Надежда Станчева. Тя е една от трите култови тризначки, блеснали едно време във „ВИП брадър“. Днес двете заедно с Вяра са просякини в Лондон и спят на улицата в английската столица. Третата тризначка Любов се омъжи за добра партия и живее добре. Двете обеднели тризначки не се крият и чистосърдечно признават, че просят пари в централната част на Лондон, а вечер преспиват като животни в кашони, където намерят. Въпреки неприятната си участ те отказват да работят, да си намерят дом или да се върнат в България. „Като станем маймуни, ще търсим работа и квартири! Няма да идем да чистим като проститутки, защото всички чистачки са проститутки. Прося и си плащам интернета, а българинът краде и разнася с раничката наркотици. Не ми е неудобно да прося, а не да се гаврят с мен и сестра ми“, разпалено обяснява Надежда. В своя защита тя обяснява, че никой не иска да ги наеме с Вяра на работа, защото са бездомни.

„Първия ден когато спахме на улицата, дойде при нас полиция и написа в компютър, че сме бездомни и нямаме адрес. А като нямаш адрес, не те наемат никъде. В България няма да се върна никога“, отсича Надежда Станчева. Преди повече от 6 години трите сестри - Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха, след като спечелиха „Биг брадър“, емигрираха в Лондон. Докато Любов успя да се омъжи и роди момиченце - Виктория, двете й сестри останаха на улицата. „Педе*астко-педофилският цирк в Англия е минал всички нива на агресията. Защото не сме мюсюлмани, биваме малтретирани и тормозени. Трябва да спим по улиците, да идват всякакви психически болни и наркомани да ни обладават и по цял ден да сме в тяхната кожа, за да ни контролират. SOS! Ще изгниете в ада“, нарежда бездомната Надежда. Тя хвърля и друга бомба - че семейството й прави черни магии, от които се умира, и затова живее на улицата, „за да може другата сестра да живее този живот“.

На няколко пъти вече Надежда пуска апел за помощ в социалните мрежи. Тя дори публикува снимка, от която става ясно, че живее в кашон, увита в одеяло, а целият й багаж е събран в торба, която й служи за възглавница. Надежда проси основно около главния театрален и развлекателен квартал на Лондон, известен като „Ковънт Гардън“, пише България Днес.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени