Влади Въргала трепери над майка си

21 Март 2021, 15:07


Влади Въргала се грижи денонощно за майка си, която миналата пролет се размина с най-лошото.

Благодарение на него и лекарите, които я спасиха след тежък инсулт, сега госпожата живее втори живот. След изписването си болницата Анета се установи в софийския дом на сина си и редовно излиза на разходки в парк „Гео Милев”. По алеите тя върви с два бастуна, а прочутият кукувец бди над нея да не падне.

Онзи ден майка и син отново дишаха чист въздух в парка, видяха  папараците на „Уикенд”. Когато старицата се умори да крачи, Влади я настани на една пейка и започна да разтрива лявата й ръка. Крайниците на Анета се схващат при физически усилия, защото инсултът им бе нанесъл много тежки поражения.

Въргала и родителката му останаха около час в парка. После бавно, бавно се отправиха към квартирата на популярния актьор и режисьор. Жилището на Влади е съвсем наблизо - в кв. „Редута”, и в него са създадени всички удобства за поразената от мозъчен инфаркт госпожа.

Преди да се разболее, Анета живееше в селце край Велико Търново. Именно там я покоси инсултът – удари я, докато шеташе из двора. С  лечението на пациентката се зае неврологията на болницата в старата столица, а после бе проведена рехабилитация в санаториум в Павел баня.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени