Войната не спира: Не съм наричала Панайот тракторист и редосеялка

09 Юли 2022, 12:55


Във връзка с материал, публикуван във вестник "България Днес", по спора между Кичка Бодурова и Панайот Панайотов, публикуваме право на отговор от страна на естрадната изпълнителка.

"Никъде не съм твърдяла, че Панайот Панайотов има име на тракторист. Нито, че е с ръст на редосеялка. Това е долна лъжа! Постът в социалната мрежа, в който се твърди, че казвам тези думи, не е мой. Някой се опитва да трупа слава на мой гръб. Винаги съм се прибирала в България с голямо желание, но напоследък хората са много злобни", обясни пред вестника легендарната изпълнителка.

Изказваме още веднъж извинение към госпожа Кичка Бодурова и й желаем много успехи на сцената, както и дълголетие. Съжаляваме, че сме били подведени!

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
е
преди 2 месеца
0
Защо изобщо ходи до България? За да си получи дозата слава и усещане за звезда? Струва ли си? Струва ли си да си зарежеш спокойствието във всяко отношение и смисления живот, за няколко дни опити да прханизираш и даваш концерти на хора, които не го оценяват? Само клюки, омраза, грубости, унижения, тъпчене на достойнството на човек. Човешкия материал е проблема - неговото поведение и отношение към света и другите човеци!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени