WINBET отново бе партньор на турнира BALKAN GRAND PRIX

03 Май 2022, 12:45


София, 3 май 2022 г. – WINBET отново бе официален партньор на състезанието по бодибилдинг BALKAN GRAND PRIX, което се проведе на 23 април 2022 г. в столицата и бе част от календара на NPC Worldwide. 

 

Състезатели от България и чужбина премериха сили и се състезаваха за отличията в 29 различни категории пред многобройна публика, като събитието бе наблюдавано и на живо в интернет.

 

Абсолютни шампиони на BALKAN GRAND PRIX станаха Танита Георгиева в категорията Бикини фитнес, Христо Камбуров (Мъжка физика), Георги Кръстев ( Класическа физика) и Марио Диловски (Бодибилдинг). Специалната награда за най-добро сценично представяне бе присъдена на Бернадет Мехмедов, която се състезава в категория Жени физик.

 

„Щастливи сме, че отново сме партньор на Balkan Grand Prix, след като подкрепихме дебютното издание на турнира и през октомври миналата година“, коментира главният маркетинг директор на WINBET Десислава Колева -  Иванова. „Причината е, че това авторитетно състезание категорично се превърна в един от най-атрактивните и впечатляващи форуми в света на бодибилдинга не само в България, а и в целия регион. Благодарение на Balkan Grand Prix, отново станахме свидетели на един невероятен спектакъл на силата, красотата и спортния дух и ние виждаме своето място в него, като компания с доказано присъствие и подкрепата за българския спорт“, допълни тя.

 

Спортното шоу с международно участие бе част от календара на NPC Worldwide и се проведе по правилата и под егидата на Международната федерация по бодибилдинг (IFBB). Πoбeдитeлитe в oтдeлнитe ĸaтeгopии нa ВАLКАN GRАND РRІХ пpидoбивaт пpaвoтo дa yчacтвaт нa пpoфecиoнaлни ĸвaлифиĸaции нa гoлeми мeждyнapoдни тypниpи.

 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени