Застарелият плейбой Ицо Стоте Манекенки замяза на дядка

944
14 Юни 2020, 12:59


63-годишният бохем Христо Сираков тотално е занемарил външния си вид по време на пандемията от коронавирус. Известният с многобройните си любовни похождения плейбой бе забелязан от репортер на „Уикенд” доста неглиже.

Преди дни Ицо  Стоте манекенки паркира автомобила си в пресечка на столичната ул. „Оборище” облечен само по тъмносив анцуг и тениска в същия цвят. Заради небрежния си вид брадясалият Сираков изглеждаше неузнаваем. Въпреки обедното време, бизнесменът изглеждаше доста сънен. Немарливият вид на Ицо не го притесни и той хлътна в изискан ресторант на баровската улица.

Запознати с житието-битието на Сираков разкриха, че заради извънредните мерки за сигурност, още след обявяването на извънредно положение у нас през март, Ицо освободил жената, която му чистела и пазарувала, тъй като била в рискова възраст. Наложило се временно да се грижи сам за домакинството си, а покрай временното замразяване на светските сбирки, той тотално занемарил визията си. Дългата му бяла брада издаваше, че не е стъпвал във фризьорски салон поне от 3 месеца.

В началото на юни някогашният разбивачна женски сърца, роден през далечната 1956 г., се появи на първото светско парти след изолацията и стресна с визията си. От безупречния му вид нямаше и следа. Бизнесменът бе навлякъл дънково яке и жълта фланелка. Ицо приличаше на човек, който е отскочил до близкия магазин, а не на бохема, който привличаше куп златотърсачки.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Ивон
преди 2 седмици
0
Е той кога не е изглеждал така?? Винаги си е бил дърт шушляк..
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Антония
преди 2 седмици
0
Ами, той е на 64, на тази възраст хората гледат внуци, не ги взимат за гаджета. Но каквото си надробиш, това ще сърбаш. А горките "внучки", които са му гаджета въобще не знаят в какво се забъркват милите, те все в пенсионерския клуб си търсят гаджета...
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
А, добро утро
преди 2 седмици
-1
Той освен, че вътрешно е мега гнилоч външно си е на египетска възраст и също така, трябва да бъде обществено порицан че въвлича в заблуда млади момичета и ги вкарва в дебрите на тънкият занаят. Боклук на 100%
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
////
преди 2 седмици
0
Посмешище винаги е бил,кухаря.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени