Алекс Петканова ГАЗИ ЗАКОНА като Тити!

14 Септември 2020, 15:11


Тити Папазов не е сам! Поредно познато звездно лице е засечено с нарушение на пътя. Александра Петканова подкара мощен джип, за да свърши няколко ангажимента в столицата. След като мина през различни бутици и напазарува, моделката се качи на мощното возило и премина през идеалния център на столицата.

 

Грубо нарушение обаче показва иначе винаги усмихнатата Петканова в друга светлина. На едно от най-оживените кръстовища до НДК Алекс навлезе в кръстовище на червен светофар и рискува живота на десетки шофьори и минувачи. Въпреки риска тя профуча в опит да премине по-бързо.

 

Докога ще се позволява заради звездния статут на някои личности да им се разминава по пътя, където всекидневно невинни хора губят живота си. Тук е редно да припомним, че преди няколко месеца именно такъв нарушител, опиянен от всякакви наркотични субстанции и маниакално величие, уби един от мохиканите на свободното слово, журналиста Милен Цветков, пише "България Днес".

 

Иронично! Защото именно Цветков е откривателят на Даниел Петканов, съпруг на Алекс, и без Милен едва ли днес двойката инфлуенсъри щеше да се радва на такава известност, носеща им пачки пари.
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Кико
преди 3 години
0
Кой ги прави звезди ! Вие журналистите! Звездите са на небето ! Ние всички сме простосмъртни ! Това че са известни , не ги прави по различни от нас ! Те стават известни с гьонсуратлък и нахалство ! Оскар Уайлд е казал: ние всички сме в канавката , но някои от нас гледат към звездите. Демек се мислят за звезди . Блажени да са верующите !
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2023. HotArena | Всички права запазени