Аман от Сашо Кадиев и гаджето му

https://hotarena.net/lubopitno/aman-ot-sasho-kadiev-i-gadjeto-mu HotArena.net
Аман от Сашо Кадиев и гаджето му

Сашо Кадиев си е намерил нова работа, видя HotArena.


Изглежда актьорът е станал рекламен агент на гаджето си Ивелина Чоева, тъй като не спира да я рекламира от телевизионния ефир. Синът на Катето Евро максимално се възползва от факта, че е водещ в \"Преди обед\" и през ден се хвали в националния ефир колко е красива, добра, успешна и прекрасна новата му жена. Зрителите на сутрешното предаване вече наизуст знаят, че Ивелина Чоева е спечелила невероятно престижната награда \"Жена на годината\" и е дефилирала на Седмицата на модата в Лондон. 


Постоянните му излизяния обаче вече тотално втръсват на зрителите, които се заканват да спрат да гледат \"Преди обед\". Хората са възмутени от факта, че актьорът демонстрира тотално неуважение към бившата си жена Таня, която все пак е майка на единственото му дете, пише Галерия. 

4 Коментара

Зоя

преди 2 години

Кадиев е супер неприятен. Жалко, че покрай него и това момиче (което иначе е симпатично), взе да ми става неприятно. Направо се чудя как някоя, уважаваща себе си дама, би дала шанс на този льольо... мамин Сашко... пфууу...

Коментирай

Мишо

преди 2 години

Това момиче освен, че е младо, друго не виждам. Каква крадавица, не е дори симпатична, нито чаровна. Не излъчва нищо.

Коментирай

hhhhhhhh

преди 2 години

Е, как АМАН?! Вие ги пишете статиите за тях. Ние казваме АМАН, ХОТАРЕНА, АМАН!

Коментирай

ами,

преди 2 години

Млада и глупава още.Няма бъдеше тази връзка предвид голямата възрастова граница,нейната професия.Топърва и предстои да поумнява и ще прогледне също кат Симона на Глория.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.