Азис: Майка ми се срамува, че съм гей! Водеше ме по доктори, за да ме излекуват!

2129
20 Март 2020, 14:00


Азис за първи път открехва душата си и разкри, че майка му Гергина и цялото му семейство се срамуват от неговата хомосексуалност, узна HotArena.


Родителите му не само не го подкрепяли, ами като тийнеждър правели всичко възможно, за да го накарат да харесва жени. "Майка ми ме водеше по лекари, за да ме излекува. Доведе уролог у нас. Разочаровах ги, че не се роди обикновен човек", разкри една от най-големите си тайни Азис. 


Певецът смята, че една от причините за отношението към него на семейството му е липсата на информация. В годините, в които той израства, няма интернет и близките му нямало как да се информират какво е това хомосексуализъм. Родителите му до ден днешен не могат да приемат неговата ориентация. Смятат, че това е някаква болест, която един ден ще му мине и той ще започне да харесва жени. 


За негово щастие, ориентацията му не е прокарала граници между него и близките му. Кралят на поп фолка е изключително близък с майка си и лелите си и им помага с всичко възможно. Баба му, която почина миналата есен, също не разбирала сексуалните му предпочитания, въпреки огромната обич, която свързваше двамата. 


Азис е един от първите у нас, който открито демонстрираше ориентацията си. През 2006 година дори вдигна сватба с тогавашния си приятел Ники Китаеца, който в последствие заяви, че връзката им е била просто пи ар. След него Азис имаше публична афера с Коце Ламята, но след него рязко започна да крие личния си живот, пише Галерия.


Известно е, че имаше връзка с мъж на име Велизар, чието име е татуирано на ръката му, но дали все още са заедно, певецът отказва да коментира. Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
.
преди 11 месеца
-1
То и да питаме Мария тя ще каже,че е така..нормално като негова бивша.Обаче тя рязко спря контактите с фотографа.И гримьора и фризьора на Мария вече не работят със Светлана.Обаче може и да има нещо вярно,че на екскурзии фотографа все със Светлана и майка й.Сума ти неща на световни марки има, дето знаем,че няма как да си ги позволи.Явно Хриси не ходи с тях по тея почивчици
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
do koze
преди 11 месеца
-1
дай ни малко повече подробности.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
s
преди 11 месеца
-2
Как така за "първи път открехва душата си", след като тези откровения ги е казвал преди поне 10г. И че след като е поотраснал, започнал да изкарва собствени пари, станал известен (и богат), тогава вече роднините са спрели да обръщат внимание на ориентацията му. Че даже и се гордеят с него. Изтърка се вече той ....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
баста на чалгата
преди 11 месеца
0
Разкарай се!!! Никой не се интересува от теб.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
коце
преди 11 месеца
-1
сега спи с георги малев и християн гущеров а светлана е само параван, питайте мария
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени