Бонка се лекува при Бате Енчо в „Пътят на честта”

06 Юни 2021, 16:14


Злата свекърва Бонка ще се лекува при Бате Енчо в продължението на сериала „Пътят на честта”. Това става ясно от фотос от снимачната площадка, публикуван от актрисата Галя Атанасова, която отново влиза в образа на кошмара за всички български снахи. Тя вече активно работи в новите епизоди на сериала, които се очакват от есента по Нова телевизия.

Още когато преди няколко седмици стана ясно, че „Пътят на честта” ще има продължение след 2-годишна пауза, в публичното пространство заваляха въпроси за съдбата на Бонка. Тя и сина й Димитър са два от най-колоритните и запомнящи се образи в продукцията. На финала на първия сезон и двамата бяха арестувани, а злата свекърва очевидно бе получила психични отклонение от злоба към снаха си Кера (Силвия Петкова). Съдейки по единствената към момента снимка от снимачната площадка, която тя е публикувала, в затвора ще я лекуват, а Енчо Данаилов (Бате Енчо) вероятно ще влезе в ролята нейния лекар. Не е изключено той да е психиатърът, който ще върне разсъдъка на Бонка. Но също така е възможно тя да симулира заболяване, чрез което да се измъкне от затвора, за да продължи със злините и интригите си, които са мощен двигател за целия сериал. От коментара, който Галя Александрова е написала към снимката си, става ясно, че двамата с Бате Енчо се срещат за първи път, но веднага са се харесали. „Бонка и бате Енчо – любов от пръв поглед в „Пътят на честта”! И умната, ей...”, е написала актрисата.

От изтеклите в социалните мрежи снимки става ясно, че след като свекърва й и братът на мъжа й попадат зад решетките, Кера се връща в любимото си Царево. Тя се събира със старите си приятели там и заживява щастливо, поне докато лошите герои не се върнат в играта. В същото време любимият й Калоян (Ивайло Захариев) продължава да се грижи не само за нея, но и за сина й Мартин. Бизнесменът става все по-близък с героя на Боби Турбото – бивша мутра. Забавен видеоклип, който Захариев пусна в социалните мрежи, издава, че на актьорите май им е доста горещо по време на работа. Турбото си носи специално джобно вентилаторче, за да се разхлажда през почивките. Вероятно климатиците в луксозната къща на Калоян са повредени или не се пускат, за да се пести ток.

Този сезон в продукцията влиза нов режисьор. Това е Виктор Чучков-син, който миналата година пусна по кината филма „18% сиво” с Руши Видинлиев. На Чучков родната публика дължи и популярната лента от преди десетина години „ТИЛТ”, но досега той не се е изявявал в бг сериали. В продукцията ще работи и Виктор Божинов, който бе режисьор и в първия сезон. Освен него, в „Пътят на честта” тогава бяха ангажирани още четирима режисьори: Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев, Станислав Тодоров-Роги и мъжът на Силвия Петкова – Зоран

 

 

 

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени