Черната Златка за Кирил Танев: Той е ИЗПОЛЗВАЧ! (+ Снимки на сочената за новото му гадже и нейната позиция)

14222
19 Март 2021, 14:54


„Той е използвач. Оплете ме в мрежите си, защото съм известна. Възползва се от славата ми, за да трупа рейтинг, последователи и популярност. А когато нещата му поутихнаха, си намери друг шаран“, беснеела Златка пред приятелки относно бившия си Кирил Танев. Според нея фитнес инструкторът я е използвал, за да върви бизнеса му, както прави и с настоящата си половинка.

 

Тя се казва Виолета Иванова и е дори по-знойна от Златка Димитрова. Вили също като Кирил е фитнес инструктор и лайф коуч, като двамата вече стартираха общ проект.

 

Виолета и Кирил Танев започват афера още докато той е с Черната Златка. Запознават се в УТОпичния лагер на Танев. Тя е разведена жена, с две деца, а той има вече 2-годишна връзка с плеймейтката, която е започнала да му омръзва.


Междувременно самата Виолета се свръза с нас и категорично отрече слуховете, че тя е жената до Кирил. Ето какво каза:

"Не съм новата жена до Кирил Танев! Имам професионални отношения с него от много години! Щастливо омъжена съм, майка на две деца, с Танев ме свързва единствено работата и фитнеса, той е и мой треньор, подготвя ме за състезания, когато реша да  участвам! Работим заедно по  различни проекти и мога да кажа, че всичко, което съм научила, като треньор и трениращ, съм го научила от него, за което съм му благодарна! Той си има личен живот, както и аз мой и  винаги сме поставяли граници между личния си живот и взаимната работа!"

 

Още подробности, както и снимки ВИЖТЕ САМО ТУК.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
аз
преди 6 месеца
-1
А госпожица Димитрова какво очаква след като преди месец каза в интервю, че той не е някаква голяма любов, но се разбират отлично...Значи сигурно и Киро си има достойнство някакво човека.....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 6 месеца
0
Известна си като Златка Географията,бай Злати -това ти е "славата"нищо друго.Защото пък ти не използва онзи които те осемени.Oт един дол дренки сте всички така ''известни".
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
......па
преди 6 месеца
0
Извинявам се,да се чете ...който...
1
преди 6 месеца
-1
Нищо проста ЗЛАТКЕ ще си намериш някой друг мусколест, не известен и покрай тебе ще стане известен. Намериси някое нормално момче ма не все мъже с мусколи. Това се отнася и за другите плеймейтки и тем подобни МИСКИ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
АзАз
преди 6 месеца
0
Поствам си коментара от вчера и добавям, че от тримата той е най-красив: Рускинята захапе ли, не пуска, затова трябва да я уловиш в зародиш! Доворието е добре, но контролът още по-добре. Душете около мъжете си и ако уловите и мравка около него, духнете я веднага! Че от милата 30 годишна, женена с 2 деца колежка, която дори и не отговаря на неговите критерии външно, може да се окаже точно мечтаната от него жена. Мъжете са психари и нелогични в действията си. Затова мониторинг на всичко около него и разговори със самия него, че любов от пръв поглед няма и че и той сам трябва да се контролира още в началото на едно запознаство и ако ''усети'' някакво ''чувство'' или порив на пишоната си, да се спе контактът с въпросната дама, за не се окаже, че любовта от пръв поглед уж съществувала и човек не можел да избяга от чувставата си. Дерзайте, лейдита! С вас съм!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Не знам
преди 6 месеца
0
Киро правеше много проекти с тази жена преди да се запознае със Златка. Сега дали е с нея и дали пак се е развела и с втория си мъж не знам ама не са се запознали на Утопичен лагер.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
буби
преди 6 месеца
-1
Не знам, но не разбирам мъжете, кото се хващат със Златка. Много ми е груба и като кон в муцуната. А и поведението й е арогантно и просташко. Новата му е готина мадама и Златка не може да се сравнява с нея. Разбирам го напълно.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени