Денис Теофиков заби българската Шехерезада (Интимни кадри)

https://hotarena.net/laifstail/denis-teofikov-zabi-balgarskata-sheherezada HotArena.net
Денис Теофиков заби българската Шехерезада (Интимни кадри)
Моделката Джейми Елиас  и младата звезда на попфолка Денис Теофиков са гаджета.

„България Днес“ публикува интимни  кадри, на които двамата демонстрират супер близки отношения и връзката им не може да бъде отречена.Двамата се запознават преди няколко месеца. Първо той си харесва моделката, наричана българската Шехерезада, защото е наполовина ливанка, и започва ударно да й пиша но нещата не потръгват.

В този момент се намесва съдбата. Двамата са изолация заради карантината. Започват да си пишат едновременно и връзката им е факт.  През последните месеци Джейми и Денис са неразделни и прекарват цялото си време заедно. Теофиков се смята за истински плейбой във фолк гилдията. Името му е забърквано с редица негови колежки сред които Малката, Теди Александрова и дори Емилия. Елиас е родена в България, но дълги години живее в Ливан, преди отново да се завърне в страната ни. Зад граница тя постига големи успехи като моделка, но решава да се установи в София. Става популярна у нас участието си в „Черешката на тортата“.

6 Коментара

Dayana

преди 3 години

Ха-ха-ха.Толкова ниско да падне малкият Мук,че да се захване с това очевидно просто девойче.Нали й гледахме сеира в Черешката :D

Коментирай

баста

преди 3 години

Тези са от боклучавите в държавата,не ни занимавайте с чалгаропитеци.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Май ще трябва големия Сторар да вади баданарката и да руши тази връзка, че това младо и симпатично момче си хвана вече изхабена певачка с две вагини като Марачкара.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Ама тези не са онези за които си писал.

Коментирай

Фигаро

преди 3 години

Ужас, прав/а сте, и аз остарях вече, спрях да ги различавам. Теофиков очевадно не е израстнал в интелектуална среда, така че за него не ми пука много много.

Коментирай

ха ха Хо

преди 3 години

Простено ти е Фигаро защото у чалгията всички са от един дол дренки.Само по имена се различават.A и не заслужават толкова да си хабиш вниманието .

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.