Филип Аврамов „уловил” новата си жена на риболов

3371
11 Март 2018, 14:00


Кой казва, че риболовът е самотно занимание само за мъже? Случва се по него да се увличат и дамите, а компаниите около огъня са предразполагащо романтични. Само до преди година талантливият актьор Филип Аврамов е еталон за отговорен съпруг, който отдадено се грижи за семейството си.

Никой не може да предположи, че сериозният мъж ще се увлече по модерната сред артистите тенденция да си сменят жените с по-млади. Но ето че и при него най неочаквано идва „сляпата неделя”. Куриозно е, че в основата на запознанството с новата избраница, е хобито му. 

Севинч Ибрахим, медицинска сестра в „Пирогов” и певица, която изгря в отбора на Миро в „Гласът на България”, разказва как веднага усетила, че са сродни души, но нищо повече: „Филип е доста лудичък. Първо ме впечатлиха чувството му за хумор и позитивното мислене. Дори в най-трудните моменти той вижда светлина. Беше ми интересен и станахме приятели. Едва след два месеца отношенията ни се промениха. Той има красива душа, фин човек е. Добър е във всичко, което прави”, споделя ефектната дама.

Фицата път признава: „Сближи ни радостта от общуването. Никой не искаше нещо от другия”. 
Любопитна подробност е, че той получава прозрение свише, че чака дете и я изпраща да си купи тест за бременност. По това време двамата вече работят заедно по спектакъла „Бог Рок”. Днес Филип е щастлив баща на две дъщери.

По-голямата Рая е от първата му жена Милена Аврамова. С красивата и талантлива актриса от „Сатирата”, която сега играе ролята на Христина, съпругата на Васил (Антоний Аргиров) в „Скъпи наследници”, на истина имали период на търкания и наместване, след като Филип разбира, че вече е влюбен в друга. Милена признава, че много я боляло и след разрива много тъгувала. Сега вече отношенията им са изгладени, пише "Уикенд". 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Аха
преди 3 години
0
И като гледам е уловил дърт крокодил! За страх да го гълташ!!!!!!!!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Хуйо Балкански
преди 3 години
0
Фицата да яде на мангалката миризливата шунда!
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени