Ивайло на Кеца изкара карантината в къща под наем

641
12 Април 2020, 12:58


Ивайло Манолов живя 14 дни в чужд дом – толкова продължи задължителната карантина, наложена му от властите след завръщането му от Мексико и САЩ. В собственото си жилище импресариото на певец №1 Васил Найденов се прибра на 8 април. Днес той е напълно спокоен, че не е пипнал коронавирус.

„На 23 март долетях от Америка. Мои приятели ми бяха наели апартамент в София, където прекарах 2 седмици в пълна изолация. Те ми носеха провизии, които оставяха на прага. Ден преди да отпадне ограничението си направих най-добрия възможен тест за „чумата” Ковид 19. Дойдоха лаборанти с предпазни облекла. Взеха ми проба в домашни условия и на другия ден ми съобщиха резултата. Като ми казаха, че не съм заразен, едновременно скачах и плаках от радост”, сподели пред „Уикенд” естрадният мениджър. И допълни, че докато е бил със забрана да излиза навън, е говорил постоянно по телефона. 
Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
George1
преди 4 месеца
0
Дърти педали
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Разумно
преди 4 месеца
0
и интелигентно решение. Отговорност и самодисциплина. На това се научаваш в този занаят. Е, разбира се и въпрос на финансови възможности....
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2020. HotArena | Всички права запазени