Лъсна причината, поради която Преслава се оперира – Павел наричал носа й КЛЮН! Вижте как Лазаров обичал да комплексира певицата

https://hotarena.net/pod-pricel/lasna-prichinata-poradi-koiato-preslava-se-operira-pavel-narichal-nosa-i-kliun-vijte-kak-lazarov-obichal-da-kompleksira-pevicata HotArena.net
Лъсна причината, поради която Преслава се оперира – Павел наричал носа й КЛЮН! Вижте как Лазаров обичал да комплексира певицата

Оказа се, че звездата на „Пайнер“ Преслава е легнала под ножа за ремонт на носа не защото тя не си го е харесвала, а защото любимият й Павел е спуквал от подигравки острия връх на обонятелния й орган, научи HotArena.

 

Близки до певицата разкриват, че Павел бил от онези хора, които много обичали да изтъкават слабите места и недостатъците на другите. Понеже Преслава му била най-близка, често се случвало тя да бъде обект на критиките му. Бизнесменът обожавал да я бъзика на тема външен вид, като не пропуснал да изкоментира и доскорошния й нос, като не го наричал с органичното му наименование, а с думата „клюн“.

 

Тъй като Преслава била доста влюбена в Лазаров, тя вземала предвид забележките му относно визията си много присърце. Най се страхувала да не я зареже заради по-красива и по-сексапилна жена от нея, каквато практика имал преди да се залюбят и да имат общо дете.

 

Затова пайнерката предприела крути мерки за разкрасяване и хукна в Турция да си смалява носа. Оттам нататък помните какво се случи – певицата отнесе куп критики от феновете си, тъй като те харесваха в нея най-вече това, че е естествена. Почитателите й недоумяваха защо се е наложило да се ремонтира, без да има особена нужда от това.

 

Освен че изпълнителката на „Водка с утеха“ трудно се справи с хейта, два от профилите й в Инстаграм бяха блокирани, единият от които с над 400 000 последователи.

 

Тези дни Преслава не е обект на хапливи коментари и успя да си възвърне профила. Сияеща от щастие поради тези обстоятелства,  тя дори се осмели да покаже за първи път дъщеря си Паола, без да скрива лицето й.

 

Близки до певицата разкриват също, че по време на бременността брюнетката не е спирала да се движи и да катери с големия корем баири, именно за да не надебелее прекалено много. Че току виж Павел ще спре да я харесва. Неслучайно много скоро след раждането, тя възвърна предишните си килограми скорострелно.

6 Коментара

Poolas

преди 4 години

Той щото пък неговия много хубав. Ако някой е имал нужда да си оправи носа то това е тоя сельо. Не знаех, че Преслава е толкова комплексирана. Жалко, прилича на карикатура. А беше хубаво момиче. Но какво ли знам аз, само завиждам. Много ми се иска да имам такъв скълцан и навирен на горе нос, да могат хубаво да ми се виждат ноздрите. Ама нъц. Много ме е яд значи.

Коментирай

ДААААА

преди 4 години

ммм,даааа...права си...и аз много и завиждам,заради носа и заради,че стана копие на Галена...сега нейните фенчета на Преса веднага ще скочат да ни плюят...имамопит с тях-в Инстаграм една фенка бая ме хока,колоко била добра и красива и как аз завиждам и др. простотии... :-) Та ние с тебе според тях сме скучни лелки,дето завиждат, слушат Преслава,ама не си признават,че са върли чалгаджии...

Коментирай

Буби

преди 4 години

А пък аз най-много й завиждам за тоя сельо мъжа й. Много интелектуално излъчване има, цял живот съм си мечтала за такъв прост селянин, исках да кажа, готин мъж.

Коментирай

bhnj

преди 4 години

lika prilika sa si dvamata selqnduri pijo i pendel

Коментирай

Niama drug takav!

преди 4 години

neveroiaten e, nali? Hollywoodskite znamenitosti mogat samo da mu dishat vav vrata- ama to sexapil, ama to krasota, ama to oduhotvorenost....

Коментирай

Явор

преди 4 години

А тоя сельо виждал ли си е поялника?

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.