Любо Нейков дава 120 бона да изучи брилянтно дъщеря си

17 Май 2021, 14:00


Дъщерята на Любо Нейков, когото от две седмици гледаме в „България търси талант“, вече си има приятел, нищо че е само на 10 години. Анна е неразделна със сина на друг известен телевизионер - продуцента Евтим Милошев - Петър, който е все още на 9 години. Децата учат заедно в едно от най-престижните училища у нас - столичния френски лицей „Виктор Юго“.

Школото има отлична слава, но образованието там не е достъпно за повечето български деца. Обучението в лицея е изцяло платено, а справка с новия ценоразпис показва, че само за една учебна година Любо, Милошев и останалите родители, пратили децата си там, плащат по 10 хиляди лева. Сумата, стигаща за отлична кола втора ръка, се внася на три пъти, но в нея не влизат всички допълнителни разходи от рода на кръжоци, зелени училища, извънкласни занимания. Отделно се заплащат и всички изпити. Ако щерката на Любо реши да остане до XII клас във френския лицей, баща й ще е вложил 120 хиляди в образование, което обикновените български деца получават напълно безплатно.

Припомняме, че преди Анна да тръгне в първи клас, тя посещаваше и забавачницата на „Виктор Юго“. Таксата за нея не е много по-ниска от училищната и се равнява на 9410 лв. В престижното школо наследничката на актьора дружи с потомците на родния и чуждестранен бизнес елит, както и на дипломати и политици, но най-много харесва да си говори и играе с Петър.

Анна е дълго чакано дете, а Любо е изключително привързан към нея. Когато пътува по турнета, винаги носи нейна дрешка, която гушка вечер. Затова и не бил особено щастлив друг мъж да се върти около Аннна. „Разказа на Петър, че има законно притежавано оръжие и дори му показа разрешителното. Нашият първо се впечатли, но след това разбра, че това си е заплаха - „ако не се държиш добре с Анна, мога да го използвам“ - разказва през смях майката на Петър - Христина Апостолова, цитирана от в. „Минаха години“. Тя е сценаристка на „Откраднат живот“, където Нейков също участва, и двете семейства са много близки.

Милошев и Нейков са съдружници, но работата при тях е разделена. Едрият актьор се грижи „Комиците“ да забавляват публиката, докато Милошев се занимава повече със снимането на сериали. Тях пък ги пише Апостолова, която има още един син от Димитър Рачков, който носи неговото име.

За разлика от нея, жената на Любо - Гинка - се е отдала изцяло на семейството и единствена от четиримата няма участие в бизнеса. 9-годишният Петър обаче активно участва във филмите на родителите си и партнира без страх на звезди като Владо Карамазов. Той е близък и с бащата на брат си Димитър Рачков и често посещава комика в неговата къща в компанията на Митко-младши.

Христина Апостолова има още един брак зад гърба си - с музиканта Димо от група ПИФ, който си отиде от коронавирус без време. Той остави две малки деца, а Апостолова не се появи на погребението му. В продължение на пет години след раздялата им Димо гълтал антидепресанти и се сдобил с диагноза страхова невроза. Лекувал се от спомените със силни болкоуспокояващи, които го направили зависим към лекарствата и наркотиците.

Христина, подобно на Рачков и Димо, е възпитаничка на НАТФИЗ. Тя е бивша манекенка, но отдавна е свързана с телевизията. Докато живее с Рачков, работи в спряното вече предаване „Господари на ефира“, а сега обмисля нови проекти след края на „Откраднат живот“.

В началото на тази година семейството на Милошев преживя ковид, но всички бяха с леки симптоми и не се наложи да постъпят в болница. Малкият Рачков се отърва най-лесно от китайската зараза, но и Петър бил с леки симптоми. Петър и Анна са израснали заедно, затова никой не бил изненадан от близката им дружба, още повече че учат в един клас. „Само аз, като баща на момиче, имам някои притеснения“ - не спира да се шегува Нейков.Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2022. HotArena | Всички права запазени