Моделката Глория Петкова е Заека „Маскираният певец“

1504
06 Октомври 2021, 09:53


Под маската на Заека в "Маскираният певец" се крие Глория Петкова, твърдят осведомени. Според слуховете пеещата моделка сама се била похвалила на свои близки, че е част от шоуто.

Че Заека е Глория, мисли и Марта Вачкова. Според актрисата силуетът на Заека е досущ като на Петкова. Тялото на скритата под маската дама е на манекенка - фино и крехко същество. Каквато е и бившата брадърка.

Гласът под маската също много прилича на този на Петкова. От известно време Глория жъне успехи не само на модния подиум, а и на музикалната сцена. В същото време моделката иска да сложи край на престъпленията от омраза. Красавицата, която се изявява и като певица, е бясна от неспиращите физически атаки, насочени към ЛГБТ общността. Бившата брадърка иска всички различни да могат да живеят нормално и спокойно. Без страх, че могат да бъдат пребити или публично унижени, писа "България Днес".

Петкова се включи в кампания в защита от хомофобските атаки. Тя призовава всички свои познати, които нямат нищо против ЛГБТ общността да се подпишат в нея. След като подписката бъде събрана, тя ще бъде предоставена в Народното събрание.

Моделката е разтревожена от действията на силовите институции в последно време. Петкова е на мнение, че Министерството на правосъдието не взима никакви сериозни мерки въпреки многобройните сигнали, свързани с насилие над тях.

Глория не за пръв път публично защитава ЛГБТ общността. Тя редовно се включва в кампании на различните.

Коментари
Подреди по
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
a
преди месец
0
Заекът е Луна, как не я познахте, тя има отличаващ се глас.
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
hhhhhhhh
преди месец
-1
Аз си мисля, че тая е Малинката. Точно в нейн стил е дрехата, червея е детето, което роди. Хъхъ
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*
Kometar
преди месец
0
Кой тоя бе, ма от кадЯ на кадя уе?
Напиши отговор
 Добави коментар 
Име*
Съобщение*
Капча*


HOTARENA.NET ВЪВ FACEBOOK
HOTARENA.NET ВЪВ GOOGLE+
Google+
© 2010 - 2021. HotArena | Всички права запазени