Нападнаха Глория заради репортажа на МЕГЗ за забранените субстанции

https://hotarena.net/laifstail/napadnaha-gloriia-zaradi-reportaja-na-megz-za-zabranenite-substancii HotArena.net
Нападнаха Глория заради репортажа на МЕГЗ за забранените субстанции
МЕГЗ представи новия епизод на предаването си МАСКАТА.

В него дизайнерката показва грозната истина за извращенията, които млади момичета и момчета правят когато са дрогирани или за да получат една линия. В епизода МЕГЗ съпоставя истинския разказа на бившо наркозависимо момиче със съветите на последователи на Дънов, които среща докато е била на седемте Рилски езера по време на Божествената нова година. В типично нейн стил чрез риалити и провокативна визуализация, на която тя имитира наркозависима, която се дрогира, паднала до тоалетната чиния, Каканашева успя да предизвика голяма дискусия по темата. Постът ѝ в инстаграм получи над 7 хиляди лайка и стотици коментари. Един от коментиралите се оказа Гранд Дамата на поп-фолка Глория.

Глория написа под поста на МЕГЗ:

“Здравейте Мегз, не ви познавам, но това, което правите е ужасно. Особено ако го правите само, за да изкарате пари. Занимавайте се с мода, тя ви отива. Не може да оправите света”.

Амбициозното миньонче веднага отговори:

“ Здравей Глория, ти може да не ме познаваш, но аз те познавам. Исках да съм като теб на 13. Ти беше кралицата на поп-фолка, а аз малко момиче от град Раковски. Знаех за теб, че си на-красивата и известна и че си гадже на най-богатия “мафиот” - исках и аз така. Когато, обаче, станах толкова известна видях как зад този лъскав свят всъщност има доста пумия. И си казах “Ей аз не искам да заблуждавам момичетата, че това е уау. То не е. Искам да се изправя и да показвам истината, защото ако на мен някой някога ми я беше показал, щях да направя много по-малко грешки. Аз вярвам, че мога да оправя света. Може би не целия, но и на 2-3 отвратили се да повлияя - стига”
Глория отвърна: “ Не нападай лично, мила. И не вярвай на всичко, което четеш. Пожелавам ти успех”. 
МЕГЗ отвърна: “ще те посъветвам да гледаш видеото. Убедена съм, че ще ти хареса. Успех”.

Последваха десетки с отговори на коментара с обвиняващи реплики към Глория за влиянието на чалгата и мутренските години върху сегашното ни поколение. Малко по-късно Глория изтри коментара си. 

30 Коментара

Мнение

преди 3 години

Предаването е много хубаво. Брама Мегз. Глория не е виновна за мутренските години, но защо се меси където не ѝ е работа

Коментирай

Лилия

преди 3 години

Това за съжаление е реалността. Адмирации Мегз, че единствена имаш смелостта да покажеш колко е грозно всичко в действителност

Коментирай

Well

преди 3 години

Всъщност, нормалните хора не се интересуват от този лъскав свят, защото имат възпитани реални ценности, според които стремежът да си гадже на най-известният мафиот, най-медийно показваният певец, актьор, бизнесмен и т.н. без любов, а заради статус просто не е правилен, защото в една истинска връзка, парите, известността нямат място като критерий за обвързване.

Коментирай

Хайде

преди 3 години

Хайде сега Каканашева като е толкова отворена и се разграничава от този свят, пълен с помия ( не пУмия, научи си бг правописа, преди да почнеш да даваш акъли) да си хване гадже някой тракторист, работник във фабрика, т.е. средностатистически нормален мъж със среден доход.

Коментирай

"По делата им ще ги познаете"

преди 3 години

Малко ми писна от тази показност с цел известност. Каканашева, като си такъв "противник" на всичките тези неща, вместо само да показваш, защото така е най-лесно, а пък от лайкове, от гледания и т.н. се изкарват и пари, нали, вземи направи някаква комуна или нещо от сорта, т.е. дела, водещи до някакъв резултат, вместо думи и цирк, та поне да има полза за потърпевшите, защото в момента ползата е само за теб. Егати!

Коментирай

Не сте прави

преди 3 години

Хора, не мисля, че сте прави. Мегз без значение кое за какво прави, е единствената популярна, която редовно прави нещо на тема социални проблеми. Аз смятам, че е полезна - защото реално репортажът ѝ е навсякъде и много момичета, които ка го гледали най-малкото ще се замислят какво следва, когато утре някой им предложи да вземат. Вас ви дразни това, че е точно Мегз. Ако беше друга щеше да е уау. Но за съжаление само на нея и се занимава изглежда.

Коментирай

Не сте прави

преди 3 години

И точно по делата ще ги познаете кой друг ще ходи да живее в мизерия 4 дни, за да помогне и да чисти на 1 бедно семейство. Друга не съм видяла. Аз лично я поздравявам за това, ме веднъж не се отказа. Не знам кое и дава тази сила и упоритост, но евала от мен!

Коментирай

Цигането МегЪз пак се изложи

преди 3 години

Тя няма нито един полезен ход по простата причина, че е тотално проста маса демек няма нищо в главата. Толкова по темата

Коментирай

Грешка

преди 3 години

Хаос в главата, който си личи от това залитане насам-натам, колкото искаш. Жалко е, но не заслужава съжаление.

Коментирай

tufy

преди 3 години

Мегз ми е многпо интересмна как се противи на наркотиците, а в същото време прегръща показно Карбовски дето докато не удари няколко черти милия не може да почне да работи и се моли на негови "приятели" да му уреждат к*рви. Аре бегай Сигурно още я е срам как си изценира кражбата на джипа и не й се получи.

Коментирай

Контеса Báthory

преди 3 години

Хахахахаха! Как ли пък не?! Баш тоя караконджул ще показва на младите момичета кое е правилно и кое не, че тя голямата Света Дева Мария- все едно не я знаем що за стока е! Неграмотна и комплексирана до мозъка на костите си. Не й се връзвайте на буламачите-всичко е за пари и позьорство. Интелигентните хора я вземат на подбив и майтап, защото е същата като тези от проекта й!

Коментирай

??

преди 3 години

Брутално фалшива,брутално комплексирана - това е Каканашева. Комплексите и натрапчевите спомени на детсвото на „грозното пате” са я изхвърлили в паралелна реалност. Не търпи чуждо мнение,което не гали смачканата и същност. Започва да съска ,а забравя,че гнилите и постъпки в минало нараниха хора,семейство/чуждо/ и лъжите я доведоха до съда. Каканашева прелита като муха от кьоше в кьоше .От далече я виждаш като пчела,но отблизо е муха.Никаква полза. Дребна си Каканашева! Нищо от света не си видяла .Това,което си мислила.че е класа е било нивото,което твоят мозък може да достигне. Каквито и проекти да имаш,каквито и идеи да се мъчиш да реализираш нямаш вродения усет за аристократизъм. Генът ти липва.

Коментирай

Ива

преди 3 години

От селяндури, грозни, пъхащи се в чужди семейства, съдени и лицемерни с липса на маниери и възпитание примери не желаем

Коментирай

......па

преди 3 години

И двете са у помията.

Коментирай

Ех злоба

преди 3 години

Ми кои ви дава на сила съвети бе - не я следете. Тя не ви е заставила да сте нон стоп в инстаграма ѝ и под статиите за нея.

Коментирай

Ех злоба

преди 3 години

Аз едно не разбирам защо хората, които не правят нещо - настояват и другите да не правят нищо????

Коментирай

1123

преди 3 години

Да и аз това не разбирам. После правителството ни е виновно!!! Само в България след всеки деен има по 10 разбирачи, които го целят с камъни и му дават акъл.

Коментирай

Petq

преди 3 години

Az sym tuk da pozdravq Miglena. I mi pisna sled vsqko neino dobro da cheta, che bilo PR ili Che bila sydena. Mi haide vie napravete neshto taka nqma da chetem samo za neq

Коментирай

Иван

преди 3 години

Хахахаха ще припадна!!!! Вие сте само аристократи. Пчели майки. Хайде мили курви слезте на земята и правете не аристократско добро като Миглена. И на малко се радваме

Коментирай

90

преди 3 години

Браво Мегз! На Глория ни ѝ отива! Защо вместо да дава акъл не развие и тя някаква социална дейност!!

Коментирай

reklamata, reklamata i PR-at--- tova e kelepirat

преди 3 години

za show, za rating i za pari mnogo hora biha go napravili. Ne pomnish li Paris Hilton kak se praveshe na stajantka v edono reality i triabvahe da mie chinii i pravi sandivch s mozarella (koito raztopi s jutiata na daskata za gladene1!!!!) Ti verno li mislish, che Pari go napravi ot jelanie da se nauchi na zanayat?

Коментирай

:)))

преди 3 години

Ех неграмотност...

Коментирай

Така де

преди 3 години

Не знаех, че нищонеправенето е правене на нещо, ама разни хора, разни идеали.

Коментирай

Олелееее

преди 3 години

Даже не мога да си представя, че мога да я следвам, та камо ли да го правя. Кофтито е, че статиите за нея бълват нонстоп и даже и да търсиш онфо, пак изскачат. Като спам е...

Коментирай

Олелееее

преди 3 години

Даже не мога да си представя, че мога да я следвам, та камо ли да го правя. Кофтито е, че статиите за нея бълват нонстоп и да не търсиш инфо, пак изскачат. Като спам е...

Коментирай

Рончев

преди 3 години

Еее, съвети от кого?

Коментирай

Vdahnovena ot Ivan i Meglena:)

преди 3 години

mmmda, kakvo li da napravia? dli da ne razglobA niakoia skapa kola i da ia obiavA za otkradnata i posle da reva v sadAT? I da se pravA na razkaiana

Коментирай

Вдъхновението заразява

преди 3 години

Слушам и изпълнявам! Слязох, направо си паднах, на земята, отворих Търговския регистър и видях, че нямам 50 фирми, а и падайки директно на твърдо, усетих, че нямам и любовник да ме хване, та камо ли женен (то затова нямам и нито една фирма, де, поне от него). Страшен удар, но не изпаднах в депресия от това и не станах наркоманка. К'ва к*р*а съм, значи?! Ще си взема, обаче, поука! Обещавам! (Ама на куково лято. Засега ще си я карам както си знам, че с глупости и глупави хора не ми се занимава, а и от главоболия нямам нужда.)

Коментирай

Умирам от смях

преди 3 години

Точно Мегз ли се прави на загрижена,дето Румен Тончев я издържа с пари от дрога .Четете новини преди да я величаете.На жалостива се прави,но иначе нейния възлюбен е арестуван е Турция за 300кг дрога и го разследват точно колко е прекарал до тук.Циркаджийка.Тровят децата,а после правят репортажи,колко са загрижени за младите.

Коментирай

Ззззззз

преди 3 години

От коментарите става ясно,кой е нападнат. Глория/не съм неин фен/ с коментар отприщи лавина от „хвалби” за Каканашева. Глория била с мутри,не била за пример,но кой го казва??????Каканашева...пууууф!!! Пука и на Глория....на вилата в Гърция с чаша шампанско ..няма как да гледа видеото на Каканашева.

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.